Πριμ ύψους 100.000 ευρώ έταξαν στους παίκτες της Καβάλας οι Μάκης και Σταύρος Ψωμιάδης, σε περίπτωση νίκης επί του Πανιωνίου

Εξτρα κίνητρο θα έχουν οι παίκτες της Καβάλας, προκειμένου να κυνηγήσουν την νίκη στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στο Ανθή Καραγιάννη. Αυτό γιατί ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Ψωμιάδης και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και πατέρας του Μάκης, έταξαν πριμ ύψους 100.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης την επόμενη αγωνιστική.

Οι δύο ισχυροί άντρες των αργοναυτών επισκέφθηκαν τα αποδυτήρια της ομάδας στο Καυτανζόγλειο, μετά την σπουδαία νίκη επί του Ηρακλή

και μοίρασαν συγχαρητήρια στους παίκτες και στον Οκούκα.

Προκειμένου να κρατήσουν σε επαγρύπνηση τους παίκτες της ομάδας μετά την επιτυχία στην Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε η Καβάλα να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, αποφάσισαν να τάξουν πριμ ύψους 100.000 ευρώ σε περίπτωση νίκης επί του Ιστορικού.

Το μοναδικό άσχημο από το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι η αποβολή του βραζιλιάνου αμυντικού, Ντουγκλάο, ο οποίος χτύπησε εκτός φάσης τον Γιάκομπ και κινδυνεύει με τιμωρία τριών αγωνιστικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα