Πρεμιερα στο Top 16 για τον Ολυμπιακό, με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ (21:45GR)

Το Top 16 της Ευρωλίγκα ξεκινάει στις 18:00GR με την αναμέτρηση της Ουνίκς Καζάν με τη Φενέρ, ωστόσο, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 21:45GR την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς μίλησε με κολακευτικά λόγια για τη ρωσική ομάδα,

την οποία χαρακτήρισε "...ως την κορυφαία στην Ευρώπη". Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, είναι αποφασισμένοι να... πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, παρότι θα αγωνιστούν χωρίς τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Στη διάθεση του Ντούντα βρίσκονται, ωστόσο, οι νεοαποκτηθέντες, Ντόρσεϊ και Λο, καθώς και ο Σπανούλης, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλέον πλήρως τον τραυματισμό του.

Η ΤΣΣΚΑ σημειώνει κατά μέσο όρο 85 πόντους ανά παιχνίδι και γι` αυτό ο Ιβκοβιτς ρίχνει το βάρος του στην άμυνα, καθώς θεωρεί πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κάνει την έκπληξη ο Ολυμπιακός.

Το ματς έχει ασφαλώς και πολλές ιδιαιτερότητες, με δεδομένο ότι στο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ βρίσκεται ο πρώην ερυθρόλευκος, Μίλος Τεόντοσιτς, ενώ στον πάγκο της ομάδας το δίδυμο Καζλάουσκας - Σφαιρόπουλος έχει επίσης θητεύσει στο Λιμάνι.

Ο Τεόντοσιτς δήλωσε μάλιστα ενθουσιασμένος που θα επιστρέψει στο ΣΕΦ, έστω και ως αντίπαλος, καθώς έχει πολλούς φίλους στην ομάδα του Πειραιά.

Από αγωνιστικής πλευράς, η ΤΣΣΚΑ αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, ενώ για τον Ολυμπιακό η απουσία του Λάζαρου Παπαδόπουλου είναι η πλέον σημαντική, με δεδομένη και τη δύναμη των ρώσων κοντά στο καλάθι.

Keywords
Τυχαία Θέματα