"Πικρή" νίκη για Χίο

Αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Γιουροκάπ υδατοσφαίρισης η Χίος, η οποία επικράτησε σήμερα στο Ιωνικό κολυμβητήριο 9-7 της Σίντεζ Καζάν στην παράταση (κ.α. 9-6), στον αγώνα ρεβάνς για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, χωρίς να μπορέσει να ανατρέψει την ήττα της με 11-8 στη Ρωσία.

Ο ΝΟΧ "αυτοκτόνησε", καθώς τα τρία χαμένα πέναλτι, με αποκορύφωμα εκείνο του Χατζηθεοδώρου στην παράταση (τα άλλα δύο ο Μιράλης και ο Θεοδωρόπουλος), του στοίχισαν την πρόκριση.

Οι

γηπεδούχοι μπήκαν εντυπωσιακά, ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα 5΄23΄΄ πριν τη λήξη της δεύτερης περιόδου (4-1) και έφτασαν στο πολυπόθητο +4 (5-1) πριν καν λήξει το ημίχρονο.

Οι Ρώσοι όμως βελτιώθηκαν στη συνέχεια και μείωσαν σε 6-5, πριν καταφέρει η Χίος, χωρίς τον Βλοντάκη που έφυγε με τρεις ποινές στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου, να στείλει το παιχνίδι στην παράταση με γκολ του Ράτζεν, πέντε δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ματς.

Στον έξτρα χρόνο οι παίκτες του Βαγγέλη Ρούπακα εμφανίστηκαν αγχωμένοι και με βιαστικές επιλογές και η Σίντεζ Καζάν σκόραρε στα τελευταία δευτερόλεπτα με τον Λατίποφ και πήραν την πρόκριση.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 1-3, 3-1

Τα τρίλεπτα της παράτασης: 0-0, 0-1

Τα γκολ:

ΧΙΟΣ: Χατζηθεοδώρου 3, Φουντούλης 2, Ράτζεν 2, Θεοδωρόπουλος, Γαβαλάς

ΣΙΝΤΕΖ ΚΑΖΑΝ: Στέπανιουκ 2, Χαλτούριν, Γιάτσεφ, Ασάεφ, Κλίκοβατς, Λατίποφ

Keywords
Τυχαία Θέματα