Πιέστηκε κι έδειξε... ΠΑΟΚ

Μην φανταστείτε ότι επιβεβαίωσε τις προχωρημένες συζητήσεις του με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα μπορούσε να το πράξει εξάλλου. Εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε όμως τις σκέψεις του για αποχώρηση από τη Λανς, ενώ η εντύπωση που έχει δημιουργηθεί στους Γάλλους εκπροσώπους του Τύπου - βάσει των ερωτήσεών τους στη συνέντευξη Τύπου - είναι ότι ο Λάζλο Μπόλονι θα καθίσει για τελευταία φορά στον πάγκο της Λανς, στον αδιάφορο (βαθμολογικά)
αγώνα με την Νανσί. Ο Ρουμάνος προπονητής είναι ο βασικός στόχος του ΠΑΟΚ για τη τεχνική ηγεσία και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα τον θέλει μάλιστα να είναι θετικός στη προοπτική ανάληψης του Δικεφάλου. Οι Γάλλοι εκπρόσωποι του Τύπου δεν γνώριζαν σχετικά, αλλά έδειξαν ότι έχουν αντιληφθεί πως φεύγει από τη Λανς."Αυτός είναι ο τελευταίος σας αγώνας;", τον ρώτησαν στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Νανσί που δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς η Λανς έχει ήδη υποβιβαστεί."Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο επί του συγκεκριμένου ζητήματος, καθώς είχε πολλές δουλειές τον τελευταίο. Θα μιλήσουμε την κατάλληλη στιγμή", απάντησε.
Το σχόλιο του γαλλικού Τύπου αναφέρει πάντως ότι ο Μπόλονι θα αποχωρήσει από τη Λανς, καθώς θέλει να κάνει κάτι καινούργιο στην καριέρα του, συν του ότι δεν επιτεύχθηκε ο στόχος της ομάδας."Είναι βέβαιο ότι δεν θα κατευθύνει την Λανς στην δεύτερη κατηγορία, ενώ ο νέος προπονητής της Λανς θα είναι ο Ζαν Λουίς Γκαρσία, πράγμα που παραδέχθηκε και ο Ζερβέ Μαρτέλ (πρόεδρος της Λανς)", αναφέρει μεταξύ άλλων το eurosport.fr.
Keywords
Τυχαία Θέματα