Πεδουλάκης: Το περίμενα πιο δύσκολο

Ο Αργύρης Πεδουλάκης παραδέχθηκε πως δεν περίμενε να περάσει το Περιστέρι με τόση άνεση από την έδρα του Αμαρουσίου. Από την άλλη πλευρά, ο Νίκος Λινάρδος παραδέχθηκε τις αδυναμίες που έχει η ομάδα των βορείων προαστίων, αλλά τόνισε πως οι αμαρουσιώτες θα παλέψουν μέχρι το φινάλε για τη σωτήρια τους.

"Κάναμε μια νίκη, παραδόξως πιο εύκολη απ’ ότι αρχικά περιμέναμε. Κυρίαρχο στοιχείο στο παιχνίδι μας ήταν η άμυνα", τόνισε αρχικά ο Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Στα τρία

πρώτα δεκάλεπτα ήμασταν εξαιρετικοί σε αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού μας. Είχαμε αυτοσυγκέντρωση ενώ απομονώσαμε τον Γκαγκαλούδη και προσπαθήσαμε να μην δεχτούμε εύκολα σουτ από παίκτες όπως ο Κόμματος, ο Κογιαντίνοβιτς και ο Νικολαΐδης. Χάσαμε βέβαια πολλές επιθέσεις σε πολλά μις ματς. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Μαρούσι. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας".

Από τη μεριά του ο Νίκος Λινάρδος είπε: "Αξίζουν συγχαρητήρια στο Περιστέρι, είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα. Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Όταν βάζεις τη στερεότυπη λέξη ‘’πρέπει’’, αρχίζει και σε πιάνει το άγχος. Η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό... Σουτάραμε μόνο 4 βολές και αυτό δείχνει ότι πήγαμε λάθος το παιχνίδι. Η καλή άμυνα του Περιστερίου και οι κακές επιλογές, μας κόστισαν".

Για τη συνέχεια, ο έλληνας τεχνικός τόνισε: "Σίγουρα υπάρχει θέμα στο Μαρούσι. Έχω σχεδιάσει δέκα διαφορετικά ρόστερ από την αρχή της χρονιάς. Το έργο μας είναι δύσκολο… Είμαστε συνηθισμένοι να παλεύουμε ως το τέλος".

Keywords
Τυχαία Θέματα