ΠΑΟΚ: Νίκη με Σολέ για να ελπίζει

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (19:45GR, ΕΤ3) τη Σολέ στο PAOK SPORTS ARENA στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Eurocup, γνωρίζοντας πως η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης προϋποθέτει να κερδίσει και όλα τα εντός έδρας παιχνίδια. Ο Σούλης Μαρκόπουλος ποντάρει στην βελτιωμένη

εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του και σε ατομικό επίπεδο, ενώ με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ικανότητα της γαλλικής ομάδας.

"Είναι μια πολύ καλή ομάδα, αθλητική ομάδα που της αρέσει να τρέχει στο γήπεδο και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στο transition game. Συνεπώς, εμείς δεν θα πρέπει να τους αφήσουμε να βγάλουν αυτό το στοιχείο στο γήπεδο. Δεν ξέρουμε πώς θα παρουσιαστεί σε σχέση με την τελευταία φορά που την παρακολουθήσαμε στη Λιθουανία (σ. σ. και η Σολέ είχε πάρει μέρος στη προκριματική φάση της Ευρωλίγκα που έγινε στο Βίλνιους). Εμείς θέλουμε να είμαστε δυνατοί στο παιχνίδι μας", είπε ο προπονητής του Δικεφάλου.

Ρωτήθηκε εξάλλου για την δεδομένη αδυναμία του ΠΑΟΚ κάτω από τα καλάθια, όπου απάντησε ότι "παίξαμε 2-3 παιχνίδια με τους ψηλούς που διαθέτουμε, δείξαμε καλή εικόνα κι αυτό δίνει περαιτέρω αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Ουσιαστικά έχουμε μπει σε ρυθμό διπλών αγώνων την εβδομάδα. Αυτό βοηθάει την ομάδα να δεθεί, να αποκτήσει ρυθμό". Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει λογικά στη διάθεσή του και τον Ευθύμη Τσακαλέρη ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με το Μαρούσι.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου πιστεύουν και ελπίζουν πάντως ότι η ομάδα θα έχει την συμπαράσταση των φιλάθλων της, ενώ αυτό ζήτησε ο Γιάννης Καλαμπόκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρ/Σ Libero 107,4. "Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και θα προσπαθήσουμε να την ανταποδώσουμε. Αυτή η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει φέτος στις διοργανώσεις στις οποίες μετέχει και για να τα καταφέρει, η παρουσία του κόσμου αποτελεί ένα απαραίτητο συστατικό. Ακόμη, ως ομάδα, δεν έχουμε φθάσει στο επίπεδο που θέλουμε, χρειαζόμαστε χρόνο, εκτιμώ όμως ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες", είπε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα