Παιχνίδια στην πλάτη του ΑΡΗ

Ελα, Γιάνναρε για σένα ''δουλεύει'' η ''ομάδα''. Ο Ιανουάριος είναι κοντά. Το σουπερκάραβό σου με τη βοήθεια των καλοφαγάδων τετράποδων, (με συγχωρείς, bullgods) θα φέρει καμιά 10άδα αλλοδαπούς και άντε ξανά μανά να φτιάξεις ΟΜΑΔΑ.

Εσένα όμως, στα μυτερά σου παπούτσια. Θα τα διαχειριστείς ως σωστός και δίκαιος ‘’manager’’ και οτι μείνει θα το σπρώξεις στους σούπερ 3 οπαδούς για να μπορέσουν και αυτοί οι κακόμοιροι, που τους έχετε στην

απ’ έξω τελευταία να αγοράσουν κορδέλες, πυρσούς και διάφορα άλλα ώστε να ‘’φτιάξουν’’ τη ζωή τους.

Εννοώ, την γηπεδική ζωή τους, μιας και μόνο για τον ΑΡΗ ζουν. Μήπως από τον ΑΡΗ;

Σημασία έχει πως και σήμερα, εμείς οι φίλαθλοι του ΑΡΗ μείναμε με τη γνωστή πικρή γεύση. Ομάδα με καμία ομαδικότητα, παίχτες με τεράστια συμβόλαια που αγαπούν τον ΑΡΗ και την νυχτερινή Θεσσαλονίκη, για τους οποίους ο κ. Εκτελεστικός έτρεχε στην Ουκρανία, παίχτες με απάθεια και μόνο δύο, τρία ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ να τιμούν την φανέλα που φορούν.

Ο απλός φίλαθλος, που αγαπάει τον ΑΡΗ, (γιατί εσείς ξέρουμε, είναι η ζωή σας) και σήμερα, μέσα του αρρωσταίνει, πονάει, ξενερώνει.

Είμαι 21 ετών, κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη, ακόμη και σήμερα φίλοι και συγγενείς μου θυμίζουν απογεύματα Κυριακής να κλαιώ για τις ήττες τις ομάδας, ταξίδια, τελικούς, απλούς αγώνες και εγώ να σκέφτομαι αν αυτή η ομάδα που λατρεύω μου έδωσε κάποια στιγμή, διαρκής χαρά!

Η απάντηση είναι αρνητική μάλλον. Και για αυτό κάποιος φταίει. Ένα τεράστιο μπράβο στον κ.Προμπιέρζ για την χρησιμοποίηση του καλού μου φίλου Βασίλη (Τριανταφυλλάκος) αλλά και του Γιαννιώτα. Προσωπικά, μακάρι η ομάδα να παίζει συνέχεια με αυτούς. Κατίδη, Οικονομόπουλο, Αγτζίδη (Βρε Μισέλ, Βρε Μισέλ) Γιαννιώτα, Τσουκάνη και Τοπούζη.

Τουλάχιστον θα χάνω, ήρεμος.. Να τερματίζω πριν τον υποβιβασμό.. Δεν με νοιάζει. Σε πάροδο χρόνου όμως θα έχω ΟΜΑΔΑ. Θα έχω αποτέλεσμα. Χωρίς παιχνίδια σε βάρος του ΑΡΗ και χωρίς πολλά έξοδα! Τι πάω να φτάσω; Την Αθήνα; Τα δις; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ !

Ας ξυπνήσει ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ, ας ξυπνήσει η διοίκηση και ας γίνει κάτι σωστό επιτέλους σε αυτή τη χώρα (και ομάδα) που όλα είναι σαθρά εδώ και πολλά χρόνια!

*Θα παρακαλούσα την ομάδα του sport.gr, το άρθρο αυτό να δημοσιευτεί και ας είναι αρκετά ...αληθινό! Ούτε χρησιμοποίησα άσχημες εκφράσεις, ούτε είπα κάτι κρυφό!
*Μπορεί κάποιοι που γνωρίζουν από παλιά την ομάδα, όταν δούν το όνομά μου να πουν ότι έφυγα με την θέληση μου από την Β΄ Ομάδα το 2007, αλλά το έκανα για αυτό ακριβώς τον λόγο που σήμερα η Ελλάδα είναι έτη φωτός πίσω στο ποδόσφαιρο.

’πειρα ταλεντάκια, (όπως μας αποκαλούσατε εμάς) χάνοντε καθημερινά γιατί πολύ απλά δεν έχουν να δώσουν κάτι παραπάνω σε εσάς εκτός από το πάθος και το ταλέντο τους για τον ΑΡΗ. Γιατί δεν έχουν στο επίθετο τους την κατάληξη ‘’ίνιο’’ ή στην αρχή του ονόματός τους το ‘’σέρχιο – κοντρέρας – χαβιέ’’ !

*Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή τα πράγματα θα είναι καλύτερα για τον ΑΡΗ που τόσο αγαπάμε.

*Δεν πιστεύω πως αυτό εδώ το χαρτί με σκέ

Keywords
Τυχαία Θέματα