Ούτε 18άδα στο Γκρατς με Στουρμ

Αναγκασμένος να κατεβάσει την ΑΕΚ με 16άδα στον τελευταίο της αγώνα για τον όμιλο του Europa League κόντρα στη Στουρμ Γκρατς είναι ο Νίκος Κωστένογλου. Πίστη και θέληση για θετικό αποτέλεσμα επικρατεί στα αποδυτήρια, ώστε η ομάδα να μην ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη με μηδενική βαθμολογική συγκομιδή.

Δεκαέξι ποδοσφαιριστές θα πάρει μαζί του ο Νίκος Κωστένογλου για τον αγώνα με την Στουρμ

Γκρατς (14/12 22:25GR). Ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, έβγαλε την αποστολή για το τελευταίο ματς και το δυσάρεστο είναι πως δεν συμπλήρωσε 18άδα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Φαμπιάν Βάργκας, Παναγιώτης Λαγός και Λεονάρντο που έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία, όπως και ο Τραϊανός Δέλλας μαζί με τον Παντελή Καφέ, που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Μαζί με τους τραυματίες θα μείνουν στην ΑΘήνα και οι Αραμπατζής, Λυμπερόπουλος, Γεωργέας και Χοσέ Κάρλος.

Ο Λυμπερόπουλος έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, αλλά θεωρήθηκε καλύτερο να μην επιβαρυνθεί με ταξίδι και αγώνα στην Ευρώπη, ώστε να είναι 100% έτοιμος για το ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι . Για λόγους ξεκούρασης μένουν στην Αθήνα και οι Αραμπατζής, Γεωργέας, Κάρλος.

Αντίθετα στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου τέθηκε εκ νέου ο Κώστας Μανωλάς, που για πειθαρχικό παράπτωμα είχε μείνει εκτός στο ματς με τον ΠΑΣ.

Αναλυτικά η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Μοσχονάς, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Σιαλμάς, Μάκος, Καράμπελας, Μπερνς, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Τσουκαλάς.

Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, οι παίκτες της ΑΕΚ θέλουν να κλείσουν τις υποχρεώσεις του στο Europa League με θετικό αποτέλεσμα, καθώς μέχρι τώρα μετρούν πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς και δεν θέλουν να αποχωρήσουν από την Ευρώπη χωρίς βαθμό.

Εκτίει με Δόξα Δράμας ο Αραμπατζής
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιάννης Αραμπατζής, ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με την Δόξα Δράμας την 15η αγωνιστική.

Keywords
Τυχαία Θέματα