"Οι ίδιες φάσεις σε άλλο ματς θα έφταναν για νίκη"

Επειτα από περίπου τρία χρόνια ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σκοράρει στη Τούμπα σε αγώνα πρωταθλήματος κι αυτό κόστισε τους βαθμούς της νίκης. Ο Λάσλο Μπόλονι ήταν στεναχωρημένος λέγοντας ότι η ομάδα του έκανε ότι μπορούσε για να πάρει τη νίκη.

"Ξέραμε πριν το παιχνίδι τη δυσκολία του. Και δυστυχώς αποδείχθηκε πόσο δύσκολος ήταν. Δεν μπορώ να απαντήσω στους λόγους γιατί δεν είναι εύκολο, αλλά είμαι πολύ δυσαρεστημένος για τους παίκτες μου γιατί πιστεύω ότι με την απόδοση που είχαν, μπορούσαν να κερδίσουν όχι μία, αλλά δύο φορές.

Δεν είμαστε σε θέση να κάνω πλήρη ανάλυση, αλλά είχαμε αρκετά τη κατοχή της μπάλας.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετά σουτ στην εστία και στη διάρκεια του αγώνα, είχαμε αρκετές πιθανότητες και στιγμές για να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Για μένα, όλα ήταν αρκετά για να κερδίσουμε, αλλά υπάρχουν φορές - όπως η σημερινή - δεν ήταν αρκετά. Ισως δεν είχαμε αρκετή απόδοση στα άκρα, γιατί δεν βγήκαμε πολλές φορές στη πλάτη του αντιπάλου. Αποδέχομαι ότι κάποιοι παίκτες δεν είναι δυνατόν πάντα να είναι στη καλύτερη μέρα τους. Είμαι στεναχωρημένος για τους παίκτες και το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε", είπε αρχικά και ρωτήθηκε για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έκανε τις φάσεις που έπρεπε στο δεύτερο μέρος, παρότι είχε τη κατοχή.

"Χάσαμε τον Φωτάκη που είναι σημαντικός και επικίνδυνος για τους αντίπαλους λόγω του σουτ που έχει. Κάποιοι παίκτες ήταν επίσης κουρασμένοι. Νομίζω ότι το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε τελειώσει και 5-0 αν συνυπολογίσουμε την ευκαιρία του Ιβιτς, ή ακόμη τις φάσεις που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακάς τους. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο".

Ρωτήθηκε για το αν είναι λογικό να υπάρχουν κουρασμένοι παίκτες όταν υπάρχει διακοπή δύο εβδομάδων. "Αν θέλετε να ονομάσετε κάποιον παίκτη που ήταν κουρασμένος; Εγώ δεν είπα ονόματα", απάντησε και θεώρησε "παγίδα" την ερώτηση.

"Εσείς είπατε για κουρασμένους παίκτες", ήταν η νέα ερώτηση για να απαντήσει ο Μπόλονι. "Μου κάνετε ερωτήσεις για να με προκαλέσετε, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτό το παιχνίδι. Η επιθετικότητά μας στα τελευταία 20 μέτρα και οι εμπνεύσεις μας δεν ήταν σωστές. Αλλά αυτή η διαδικασία είναι για παιδιά και δεν θέλω να συμμετέχω". Ρωτήθηκε για τον Βιεϊρίνια.

"Καταλαβαίνω ότι ο Βιεϊρίνια έχει σημασία για σας. Σας λέω όμως ότι σήμερα προσπάθησε πολύ. Για μένα έχει σημασία ότι προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό. Κάποιες φορές είναι καλός και κάποιος άλλες όχι, αλλά το σημαντικό είναι ό,τι προσπαθεί".

Σε ερώτηση σχετική με την αλλαγή του Σαλπιγγίδη, απάντησε ότι "ήθελα πιο φρέσκο παίκτη κι έβαλα τον Γεωργιάδη που ενδεχομένως να μπορούσε να προκαλέσει περισσότερους κινδύνους. Δεν ήθελα να αλλάξω την τακτική".

Ρωτήθηκε επίσης για το αν σκέφτεται να βάλει τον Σαλπιγγίδη στη κορυφή της επίθεσης. "Ξέρω ότι ο Σαλπιγγίδης μπορεί να παίξει στη κορυφή, ξέρω επίσης ότι στην Εθνική ομάδα αρκετά χρόνια τώρα παίζει στη δεξιά πλευρά. Εχω επίσης τον Αθανασιάδη που είναι νεαρό παιδί. Δεν είμαι πάντα ικανοποιημένος μαζί του, αλλά πρέπει

Keywords
Τυχαία Θέματα