ΟΦΗ: 7 στα 11 στο Ηράκλειο!

Μετά τη νίκη επί της Ξάνθης, στον ΟΦΗ έχουν ξεκινήσει να κάνουν όνειρα για συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ και κατ` επέκταση έξοδο στην Ευρώπη.

Οσο δύσκολο κι αν ακούγεται αυτό για μια ομάδα που αρχικό στόχο είχε την γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, αν δει κανείς το πρόγραμμα στη συνέχεια, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ότι αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου να κάνει το όνειρό

της πραγματικότητα.

Κι αυτό γιατί από τα 11 παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, τα 7 θα τα δώσει στο Ηράκλειο (το ένα ως φιλοξενούμενος του Εργοτέλη)! Ετσι, του δίνεται η ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του και μέχρι πού μπορεί να φτάσει. Τα 4 εκτός Ηρακλείου παιχνίδια είναι με αντιπάλους τον ’ρη, την ΑΕΚ, την Κέρκυρα και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΟΦΗ έχει 3 νίκες στις τελευταίες 7 αγωνιστικές (2 ισοπαλίες - 2 ήττες στα υπόλοιπα). Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έχει μόλις 2 ήττες στις τελευταίες 9 αγωνιστικές, διάστημα στο οποίο έχει συγκεντρώσει τους 17 από τους 29 βαθμούς. Ως γηπεδούχος έχει δεχθεί μόλις τα 4 από τα 16 γκολ που έχει στο παθητικό του, έχοντας 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Keywords
Τυχαία Θέματα