Ομπράντοβιτς: Κοιτάζουμε τη δουλειά μας

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι στον Παναθηναϊκό ασχολούνται περισσότερο με το πως θα παρουσιαστούν έτοιμοι για την αναμέτρηση της Παρασκευής παρά με το τι θα κάνει η Ζαλγκίρις Κάουνας.

"Αντιμετωπίζουμε τη Ζαλγκίρις Κάουνας, που έχει στον πάγκο της ένα νέο προπονητή και πιθανότατα θα αγωνιστεί με διαφορετική φιλοσοφία. Μάλλον θα προσπαθήσουν να αλλάξουν κάποια πράγματα, κάτι που είναι φυσιολογικό σε τέτοιες καταστάσεις. Εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε περισσότερο τη δουλειά μας και να είμαστε έτοιμοι για ένα καλό παιχνίδι", τόνισε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης και συμπλήρωσε:

"Είναι

ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας ματς, απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει πλήρες ρόστερ και έχει έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Θα προσπαθήσουν να παίξουν γρήγορα, να πετύχουν εύκολα καλάθια στο ανοικτό γήπεδο και να βάλουν εύκολα σουτ. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στην τρίτη μας νίκη".

Από την πλευρά του ο ’λεκς Μάριτς τόνισε: "Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα που ξέρει πως να τρέχει στο παρκέ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι αν θέλουμε να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον ρυθμό του αγώνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε λεπτό της αναμέτρησης.

"Βρισκόμαστε στο 2-0 στην Ευρωλίγκα και δεν υπάρχει άλλος στόχος από το να κάνουμε το 3-0 την Παρασκευή. Δεν θα είναι εύκολο, ποτέ δεν πιστεύουμε ότι ένα ματς είναι εύκολο, ειδικά σε μία διοργάνωση όπως η Ευρωλίγκα. Φυσικά ελπίζουμε ότι όπως στην αναμέτρηση με την Ουνικάχα Μάλαγα, θα έχουμε στο πλευρό μας τους οπαδούς μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα