Ομπράντοβιτς: Κλειδί της νίκης η άμυνα

Ο πάντα απαιτητικός Ομπράντοβιτς δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του και την επιβλητική νίκη επί της Αρμάνι στο Μιλάνο. Ο Ζοτς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εξαιρετική αμνυντική λειτουργία της ομάδας του.

"Η άμυνά μας ήταν επιθετική, όπως τη θέλαμε για να σταματήσουμε το παιχνίδι τους και τους δημιουργούς τους κι αυτό είναι κάτι που με έκανε πάρα πολύ χαρούμενο. Αυτό ήταν το κλειδί

της νίκης μας. Είναι πολύ σημαντικό που κάναμε το πρώτο βήμα στο Top 16 της Euroleague, όπως πολύ σημαντικός είναι και ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι", είπε χαρακτηριστικά ο Ζοτς, ο οποίος ασφαλώς αναφέρθηκε και στο 200-250 φίλους του τριφυλλιού που έκαναν... ΟΑΚΑ το γήπεδο.

"Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε στο Μιλάνο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Ειλικρινά, είναι κάτι που σέβομαι πάρα πολύ. Τους σέβομαι απίστευτα για αυτό που έκαναν. Επίσης, θα ήθελα να πω μπράβο στους παίκτες, που κατάλαβαν πως πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα