Ομπράντοβιτς: Δύσκολο το ματς στη Ρόδο

Την Τετάρτη (11/1) στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός δίνει το πρώτο από τα τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς που έχει στο πρόγραμμά του και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς πιστεύει πως η ομάδα του μπορεί να τα βγάλει πέρα.

Ο Κολοσσός είναι η ευχάριστη έκπληξη της φετινής Α1 και το ματς της Τετάρτης (11/1) μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ντέρμπι... κορυφής. Γι` αυτό και ο Ζοτς περιμένει μία δύσκολη για τους πράσινους αναμέτρηση:

Κολοσσός κάνει την καλύτερη σεζόν του φέτος. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι στη Ρόδο. Θα πρέπει να τον σεβαστούμε ιδιαίτερα. Έχουμε μπροστά μας ένα ταξίδι, το πρώτο από τρία συνεχόμενα, καθώς ακολουθούν αυτά στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον ’ρη και στην Ιταλία για τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο. Έτσι είναι το πρόγραμμα και το ξέρουμε. Πάμε εκεί για ένα δύσκολο, όσο και σημαντικό παιχνίδι για εμάς", τόνισε ο σέρβος τεχνικός, ενώ ο Στράτος Περπέρογλου, σχολίασε από την πλευρά του:

"Ο αγώνας με τον Κολοσσό είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια αθλητική ομάδα, της οποίας αρέσει να τρέχει στον αιφνιδιασμό. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να μην βρουν ρυθμό. Δεν βρίσκεται τυχαία εκεί που βρίσκεται στη βαθμολογία. Είναι καλή ομάδα και το έργο μας θα είναι δύσκολο. Εμείς δουλεύουμε καλά, πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και θέλουμε να ανεβάζουμε στροφές συνέχεια. Οι δύο αγώνες με Κολοσσό και ’ρη πολύ σημαντικοί για εμάς, για να πάμε συγκεντρωμένοι και στην πρώτη μας αναμέτρηση για το Top16 της Ευρωλίγκας".

Keywords
Τυχαία Θέματα