Ο Τζίγκερ αποφασίζει...

Η ιστορία με τον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ εξελλίχθηκε σε σίριαλ και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν θέλει να συμβεί το ίδιο και με τους σαουδάραβες επιχειρηματίες που εμφανίζονται τώρα να ενδιαφέρονται για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Τζίγκερ μελετάει με τους συνεργάτες του το φάκελο που έχουν καταθέσει οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές, για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των τραπεζικών εγγυήσεων για τα 15 εκατ. ευρώ που έχουν κατατεθεί σε λογαριασμό υπέρ

της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αργότερο μέχρι την Τρίτη (20/12) ο Τζίγκερ θα πάρει ξεκάθαρη θέση σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, για το αν δηλαδή η πρόταση είναι σοβαρή ή αν ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αναζητήσει άλλη λύση στα διοικητικά του προβλήματα.

Οι άραβες πάντως παραμένουν στην Αθήνα και περιμένουν την πρόσκληση του Γιάννη Βαρδινογιάννη για να συναντηθούν έτσι ώστε να προχωρήσει το θέμα με την απόκτηση του 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να μάθουμε αν αυτή η ιστορία έχει ουσιαστική αξία για τους πράσινους, που η αλήθεια είναι πως έχουν απόλυτη ανάγκη από χρήματα στα ταμεία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα