Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αντικαταστήσει τον Γιοζεφάσκι με τον βούλγαρο διαγώνιο, Αλεξάντερ Γκορμπάτκοφ

23:18 2/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ο Δημήτρης Καζάζης θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, με τους πράσινους να ετοιμάζονται να αντικαταστήσουν τον Γιοζεφάσκι με τον βούλγαρο διαγώνιο, Αλεξάντερ Γκορμπάτκοφ.

Οι αλλαγές στο πράσινο ρόστερ συνεχίζονται, αφού πλέον ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αντικαταστήσει και τον Τόμας Γιοζεφάσκι. Ο παίκτης

που θέλει να φέρει ο Δημήτρης Καζάζης είναι ο Αλεξάντερ Γκορμπάτκοφ.

Πρόκειται για βούλγαρο διαγώνιο, 21 ετών, που είχε αγωνιστεί πέρσι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο παίκτης ανήκει στην Σλάβια Σόφιας και έχει ύψος 2.02μ.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θα προσπαθήσουν ώστε ο παίκτης να είναι στη διάθεση του τεχνικού των πρασίνων για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Αγώνας δρόμου για Κόλεφ
Από εκεί και πέρα εξελίξεις υπήρξαν και στο θέμα του Ιβάν Κόλεφ. Ο βούλγαρος ακραίος υπέγραψε το συμβόλαιό του με το Τριφύλλι και πλέον γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Οι πράσινοι έστειλαν τα χρήματα τόσο στην Παγκόσμια Ομοσπονδία όσο και σε αυτή της Βουλγαρίας και περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το πενταπλούν του παίκτη.

Αυτό αναμένεται να γίνει κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και η παρουσία του παίκτη στο ματς της Τετάρτης (4/1) θα εξαρτηθεί την ίδια μέρα.

Πάντως αξίζει να τονίσουμε ότι για να μπορέσει να αγωνιστεί ο Κόλεφ, αν όλα γίνουν εντός χρονικού πλαισίου, θα πρέπει να αποδεσμευτεί κάποιος εκ των Σαρατσένι ή Γιοζεφάσκι, με πιθανότερη την αποδέσμευση του ιταλού.

Keywords
Τυχαία Θέματα