Ο παίκτης της Γκότιγκεν, Μάρκο Γκριμάλντι, έχασε σε τροχαίο δυστύχημα την κοπέλα και την αδερφή του

Το γερμανικό μπάσκετ πενθεί μαζί με τον άσο της Γκότινγκεν, Μάρκο Γκριμάλντι, ο οποίος έχασε σε τροχαίο δυστύχημα την κοπέλα (28 ετών) και τη μικρή αδερφή του (16 ετών).

Οι δυο κοπέλες μαζί με την κοπέλα του αμερικανού, Κάιλ Μπέιλι, ταξίδεψαν ως το Γκίσεν για να δουν το παιχνίδι της Γκότιγκεν και στο ταξίδι της επιστροφής είχαν ένα μικροατύχημα. Συγκεκριμένα χτύπησαν πάνω σε ένα αγριογούρονο, που βρισκόταν νεκρό στο οδόστρωμα (σύμφωνα με την Αστυνομία το είχε πληγώσει θανάσιμα ένα φορτηγό νωρίτερα).

Αμέσως σταμάτησαν για να δουν τι έχει συμβεί ποιο είναι το μέγεθος της ζημιάς. Βγήκαν

λοιπόν από το αυτοκίνητο και λίγο αργότερα ένα άλλο αυτοκίνητο που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο κι έπεσε πάνω τους με αποτέλεσμα το θάνατο των δυο κοριτσιών και το σοβαρό τραυματισμό της κοπέλας του Μπέιλι.

Λίγη ώρα αργότερα η αποστολή της Γκότινγκεν που επέστρεφε στη βάση της πέρασε από το σημείο του δυστηχήματος και ασφαλώς το σοκ ήταν τεράστιο τόσο για τον Γκριμάλντι, όσο και για όλα τα μέλη της ομάδας.

Η είδηση έχει συγκλονίσει τους πάντες στη Γερμανία, ενώ και ο Κάιλ Χάινς του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκε για χρόνια στο γερμανικό πρωτάθλημα έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στις οικογένειες των δύο παικτών, μέσω του Facebook.

"Οι προσευχές μου είναι μαζί με τον Μαρκο Γκριμάλντι και την οικογένειά του, λυπάμαι πολύ για τις απώλειές σας. Επίσης στον Κάιλ Μπέιλι και την κοπέλα του… Ελπίζω σε ταχεία ανάρρωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα