Ο Ολυμπιακός δήλωσε τους Ιμπαγάσα και Ρόμενταλ στη λίστα της UEFA για τα ματς με την Μακάμπι. Ανοιχτό παράθυρο και για Ριέρα

Την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που υπολογίζονται για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League παρέδωσε ο Ολυμπιακός στην UEFA. Σε αυτή συμπεριλήφθηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Αριέλ Ιμπαγάσα και Ντένις Ρόμενταλ, όχι όμως κι ο Αλμπερτ Ριέρα.

Δεν αποκλείεται πάντως

ο ισπανός να συμπεριληφθεί τελικά στη λίστα, αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν το δικαίωμα να την αλλάξουν μέχρι και μία μέρα πριν την κάθε αναμέτρηση.

Αν πάντως ληφθεί τέτοια απόφαση, θα είναι για τη ρεβάνς, αφού ο ίδιος ο Ριέρα τόνισε πως δεν θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι, που θα γίνει στις 29/7 στο Καραϊσκάκη.

Στη λίστα συμπεριλήφθηκαν επίσης οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης, που δεν είχαν δηλωθεί για τα ματς με την Μπέσα, καθώς εξαιτίας της συμμετοχής τους στο Μουντιάλ είχαν μεγαλύτερη άδεια και ξεκίνησαν προετοιμασία στις 15 Ιουλίου.

Στη λίστα Α δηλώθηκαν οι: Ραούλ Μπράβο, Βάντερσον, Ντάρμπισαϊρ, Επστάιν, Οσκαρ, Μαρέσκα, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο,

Keywords
Τυχαία Θέματα