Ο μάνατζερ του Γκουβού δήλωσε ο Παναθηναϊκός, αν κάνει καλή πρόταση, πληροί τις προϋποθέσεις για την απόκτηση του Γκοβού

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του Σίντνεϊ Γκοβού στον Παναθηναϊκό άφησε ο εκπρόσωπος του γάλλου, Φρεντερίκ Γκουερά. Ο μάνατζερ του 30χρονου εξτρέμ μίλησε στην εφημερίδα Πράσινη και δήλωσε πως "ο Παναθηναϊκός πληροί τις προϋποθέσεις για τον Γκοβού", ενώ πρόσθεσε πως "δεν θα έλεγε όχι σε μία καλή πρόταση". Τόνισε πως η διάρκεια του συμβολαίου του θα πρέπει να είναι δύο ετών, ενώ παραδέχτηκε πως οι "διαπραγματεύσεις με τη Σεβίλλη ολοκληρώθηκαν χωρίς επιτυχία".

Παναθηναϊκός

πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και μπορεί να διαπραγματευτεί για την απόκτηση του. Διαθέτει τα υψηλά στάνταρ και καλύπτει τις απαιτήσεις μας", είπε αρχικά ο Γκουερά και πρόσθεσε.

"Ο Γκοβού δεν θα απορρίψει μια καλή πρόταση. Θα αξιολογήσουμε τις προσφορές που θα φτάσουν στα χέρια μας και ακολούθως θα αποφασίσουμε. Το οικονομικό σκέλος δεν σας αφορά. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου πρέπει να είναι δύο συν ένα χρόνια".

Για το πως θα έβ

Keywords
Τυχαία Θέματα