Ο Γουίλ Πράις του ΓΣ Λαμία αναδείχθηκε MVP της 20ής αγωνιστικής της Volleyleague

Ο Γουίλ Πράις του ΓΣ Λαμία αναδείχθηκε MVP της 20ης αγωνιστικής της Volleyleague. Ο αμερικάνος διαγώνιος του Γυμναστικού είχε 31 πόντους με 23/44 επιθέσεις και 3 μπλοκ και 5 άσους στη νίκη της ομάδας του με 3-1 σετ επί της ΕΑ Πατρών Λουξ. "Ναι ήταν όντως μια καλή βραδιά η χθεσινή, όχι μόνο για
μένα, αλλά για όλη την ομάδα. Ο Θάνος (Μαρούλης) ήταν σούπερ, αλλά κι όλα τα παιδιά βοήθησαν για να πάρουμε αυτή τη νίκη", δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ΕΣΑΠ (www.volleyleague.gr) ο 24άχρονος άσος ο οποίος παραδέχθηκε:"Είχα μάθει από τα παιδιά την προϊστορία που υπήρχε μεταξύ των δύο ομάδων κι η αλήθεια είναι ότι τέτοια στοιχεία δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο στους αθλητές. Ηταν μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που στήριξε την ομάδα σε όλη τη σεζόν. Πάντως προσωπικά θεωρώ πως ήταν πολύ μεγαλύτερη έκπληξη το γεγονός ότι είχαμε χάσει τα τέσσερα προηγούμενα ματς, από το ότι κερδίσαμε εμείς χθες την Πάτρα".Οσον αφορά το γιατί η Λαμία είχε αυτό το κακό σερί τον προηγούμενο μήνα που την άφησε εκτός πλέι οφ ο Πράις τόνισε: "Δεν ξέρω τι έφταιξε, αλλά είναι κρίμα γιατί ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν, πληρώσαμε αυτό το κακό διάστημα... Δεν παίζαμε το βόλεϊ που πραγματικά μπορούμε, αλλά τουλάχιστον αποδείξαμε έστω και τώρα ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω".Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο η Λαμία πλήρωσε "το γεγονός ότι είμαστε μια αρκετά νεανική και άπειρη ομάδα. Δεν είχαμε σταθερότητα, αν και είχαμε ορισμένες πολύ καλές στιγμές κι αυτό μας κόστισε τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Γενικά είμαι περήφανος για την πορεία της Λαμία, αλλά και λίγο στεναχωρημένος γιατί υπάρχει η αίσθηση ότι έπρεπε να έχουμε προχωρήσει παραπάνω".Ο Πράις τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο ότι: "Δικαιώθηκα απολύτως για την επιλογή μου να έρθω στη Λαμία και την Ελλάδα. Η ομάδα, η πόλη όλα είναι εξαιρετικά και θεωρώ ότι στην πρώτη μου χρονιά εκτός ΗΠΑ, βελτιώθηκα σαν αθλητής και σαν άνθρωπος. Ηδη έχουμε μιλήσει και για την επόμενη σεζόν, αλλά ακόμη είναι νωρίς".Τέλος αναφορικά με τη μάχη του πρωταθλήματος ο άσος της Λαμίας έδωσε προβάδισμα σε Ηρακλή και Ολυμπιακό.
"Θεωρώ ότι ο Ηρακλής έχει περισσότερες πιθανότητες και λίγο πιο πίσω είναι ο Ολυμπιακός. Ο Ηρακλής είναι η πιο σταθερή και καλύτερη δομημένη ομάδα, ενώ ο Ολυμπιακός έχει παίκτες όπως οι Ντεσπέιν και Τζούριτς που μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα".
Keywords
Τυχαία Θέματα