Ο 21χρονος κολομβιανός Μαρούτσιο Αρόγιο είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Αρη που βρίσκεται στην Αυστρία και δοκιμάζεται

Ο 21χρονος κολομβιανός Μαρούτσιο Αρόγιο είναι το νέο πρόσωπο στην αποστολή του Αρη που βρίσκεται στην Αυστρία. Ο νεαρός μέσος βρίσκεται ήδη στο Κίτσμπουελ όπου το επόμενο 3ήμερο θα δοκιμαστεί και αναλόγως θα αποφασιστεί για το αν θα αποκτηθεί. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή για τον οποίον ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ συγκέντρωσε θετικά στοιχεία.

Για την ακρίβεια, ο Αρόγιο ήταν ο φυσικός ηγέτης της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων της Κολομβίας και μάλιστα είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στην Ισπανία.

Το βασικό χαρακτηριστικό

του είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής διαθέτοντας. Και τα δύο πόδια. Σε συλλογικό επίπεδο, από το 2006 έως και το 2009 αγωνίστηκε στην Ρεάλ Καρταχένα της πατρίδας του, ενώ τους τελευταίους πέντε μήνες συνεργάστηκε με την Ταραγόνα. Μάλιστα, από τον περασμένο Νοέμβρη είναι μέλος της Εθνικής ομάδων των ανδρών της Κολομβίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα