Νταμπίζας: Τους λόγους για τους οποίους η υπόθεση παραμονής μου στην ΑΕΛ τράβηξε περισσότερο, τους γνωρίζουμε μόνο εγώ και ο πρόεδρος.

Παρότι οι διαπραγματεύσεις του με την Λάρισα διήρκεσαν μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Νίκος Νταμπίζας τελικά υπέγραψε και θα αγωνίζεται για ακόμα μία χρονιά με τη βυσσινί φανέλα. Ο 38χρονος πλέον αμυντικός, μέσω της ιστοσελίδας του, θέλησε να ξεκαθαρίσει τους λόγους της καθυστέρησης, τονίζοντας πως αυτή δεν οφείλεται στο οικονομικό σκέλος της ανανέωσης, αλλά σε θέμα που γνωρίζει μόνο ο ίδιος κι ο πρόεδρος. Οσο για το νέο

γήπεδο της ΑΕΛ, ο Νταμπίζας δήλωσε πως "θα είναι το όχημα για ένα ταξίδι που θα πάει την ομάδας μας σε άλλη διάσταση". Επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Χρήστος Μπαταβάνης.

Αναλυτικά η δήλωση του Νίκου Νταμπίζα: Στη μέχρι τώρα παρουσία μου στις ομάδες που κατά περιόδους αγωνίστηκα, δεν υπήρξε φορά που η υπόθεση παραμονής μου ή όχι σε αυτές να έγινε σίριαλ. Στην προκειμένη περίπτωση τράβηξε περισσότερο απ' όσο έπρεπε, αν και το οικονομικό μέρος της συμφωνίας είχε ολοκληρωθεί εδώ και καιρό. Τα όποια εμπόδια προέκυψαν δεν ήταν οικονομικής φύσης.

Δεν

Keywords
Τυχαία Θέματα