Νέα βελτιωμένη πρόταση στον Μανόλο Χιμένεθ κατέθεσε η ΑΕΚ, η οποία περιμένει την απάντηση του ισπανού το αργότερο μέχρι το πρωί της Τετάρτης (6/10)

Νέα βελτιωμένη πρόταση στον Μανόλο Χιμένεθ κατέθεσε η διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία περιμένει την απάντηση του το αργότερο μέχρι το πρωί της Τετάρτης (6/10), έτσι ώστε αν είναι θετική, ο ισπανός τεχνικός να μεταβεί άμεσα στην Αθήνα και να πιάσει δουλειά, εκμεταλλευόμενος την διακοπή του πρωταθλήματος. Λεπτομέρειες της νέας πρότασης της Ενωσης δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο είναι σίγουρο ότι είναι καλύτερη οικονομικά.

Σύμφωνα

με πληροφορίες, οι απαιτήσεις του 46άχρονου τεχνικού και του επιτελείου του φτάνουν το 1,1 εκ. ευρώ τον χρόνο, καθώς ο ανδαλουσιανός, εκτός από τις ετήσιες αποδοχές του, τα μπόνους σε κατάκτηση επίτευξης στόχων, ζητά επίσης και κάποιες παροχές για τον ίδιο και τους βοηθός του (σπίτια, σχολεία για τα παιδιά τους) που θα τους κάνει πιο εύκολη τη ζωή στην Αθήνα.

Ετσι, ο Σταύρος Αδαμίδης φέρεται να βελτίωσε την προσφορά, όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, στον ισπανό προπονητή και αυτό που μένει είναι η τελική απάντηση του Χιμένεθ, η οποία αναμένεται μέ

Keywords
Τυχαία Θέματα