"Να νικήσουμε και τους... τραυματισμούς"

Ο Πανιώνιος έβγαλε χωρίς βαθμολογικό κέρδος τα δύσκολα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και πλέον στοχεύει στην επιστροφή του στις νίκες στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (11/1) με αντίπαλο την Καβάλα.

"Το πρόγραμμα αυτή την εποχή απαιτεί παιχνίδι κάθε τρείς μέρες και θέλει ιδιαίτερη διαχείριση, ειδικά για εμάς, που αντιμετωπίσαμε στη σειρά τις

δυο καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και δυστυχώς προέκυψαν τρεις σημαντικοί τραυματισμοί παικτών", είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε...

"Καλούμαστε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, απέναντι σε μια καλή και οργανωμένη ομάδα, γνωρίζοντας την σημαντικότητα και μοναδικότητα κάθε παιχνιδιού ειδικά στην έδρα μας".

Από την πλευρά του, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς είπε: "Μετά τα δυο δύσκολα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, θέλουμε να επιστρέψουμε δυνατοί, σε ένα παιχνίδι στην έδρα μας με μια καλή ομάδα. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών, αλλά πιστεύω με σοβαρή δουλειά, δύναμη, πάθος και ομαδικό πνεύμα, να διεκδικήσουμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα