Ν. Καραγεωργίου: 60% παίζεται στο παρασκήνιο, 40% στο γήπεδοΑ. Ντε Μος: Δεν παραιτήθηκα. Φάνηκε η κούραση, εδώ δεν είναι Αγγλία!

Ιδιαίτερα... αιχμηροί ήταν στις δηλώσεις τους οι Ααντ Ντε Μος και Νίκος Καραγεωργίου μετά το τέλος της αναμέτρησης της Καβάλας με τον Εργοτέλη στο Ανθή Καραγιάννη., που βρήκε τους κρητικούς νικητές με 3-1. Ο τεχνικός των αργοναυτών διέψευσε... κοφτά τις φήμες που τον ήθελαν να έχει υποβάλλει την παραίτησή του από τον πάγκο της ομάδας, ενώ ο προπονητής των κρητικών δήλωσε ότι οι παίκτες του είναι άξιοι νικητές, παρά το γεγονός ότι στις τελευταίες αγωνιστικές οι αναμετρήσεις κρίνονται 60% στο παρασκήνιο και 40% στο γήπεδο.

"Δεν παραιτήθηκα", ήταν η λακωνική απάντηση του Ντε Μος στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον καβαλιώτικο πάγκο, ενώ σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να συνεχίσει, αρκέστηκε στο: Κανένα σχόλιο".

Οσον αφορά τον αγώνα, ο Ντε Μος στάθηκε στην κούραση των παικτών του από τα συνεχόμενα παιχνίδια: "Φάνηκε η κούραση που είχαμε από τα πέντε παιχνίδια που δώσαμε σε 15 ημέρες. Δεν είναι Αγγλία εδώ για να είναι συνηθισμένοι οι ποδοσφαιριστές σε τόσα π

Keywords
Τυχαία Θέματα