Μουρίνιο: Καλό το αποτέλεσμα αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ρέντναπ: Ολα πήγαν στραβά

01:11 6/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Παρά την σπουδαία νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 επί της Τότεναμ, ο Ζοσέ Μουρίνιο επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να τονίσει ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει σχετικά με την πρόκριση στους 4 του Champions League. "Είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα το 4-0, αλλά δεδομένης της έντασης με την οποία αγωνίζονται οι αγγλικές ομάδες όταν παίζουν στο γήπεδό τους, δεν μας εξασφαλίζει από τώρα την πρόκριση", δήλωσε ο τεχνικός της Ρεάλ και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην αποβολή του Κράουτς:"Σε αυτό το επίπεδο μία
αποβολή μπορεί να αποβεί καθοριστική. Η ομάδα που μένει με δέκα παίκτες αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα, όπως συνέβη και πέρυσι όταν ήμουν στην Ιντερ στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα. Οταν αποβλήθηκε ο Κράουτς αυξήσαμε σταδιακά την πίεση, παίξαμε καλύτερα και ήρθαν άλλα τρία γκολ. Είναι ένα βαρύ σκορ για την Τότεναμ".Από την πλευρά του ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτήρισε φανταστικό το αποτέλεσμα: "Κάναμε ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση αλλά έχουμε να παίξουμε την ρεβάνς στο Λονδίνο και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Τότεναμ. Στο δεύτερο μέρος επικρατήσαμε πλήρως και δείξαμε την ανωτερότητα μας. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία και ψάχναμε συνεχώς το γκολ. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλό"."Ολα πήγαν στραβά"
Από την πλευρά του ο Χάρι Ρέντναπ τόνισε ότι όλα πήγαν στραβά για την ομάδα του: "Ολα πήγαν στραβά. Ο,τι κακό μπορούσε να συμβεί, το πάθαμε. Χάσαμε τον Λένον ένα λεπτό πριν τη σέντρα. Οπως έμπαινε στο γήπεδο είπε πως δεν αισθανόταν καλά και δεν είχε ενέργεια.Επρεπε να τον αντικαταστήσω. Μετά δεχτήκαμε το πρώτο γκολ νωρίς και χάσαμε τον Κράουτς με κόκκινη κάρτα. Στο πρώτο ημίχρονο πιστεύω πως πήγαμε καλά και είχαμε 1-2 καλές ευκαιρίες.Ομως είναι δύσκολο να παίζεις με δέκα παίκτες για τόση πολλή ώρα σε αυτό το γήπεδο και με αυτόν τον αντίπαλο. Πίστευα πως αν συνεχίζαμε έτσι και στην επανάληψη θα είχαμε μία ελπίδα, αλλά δεν τα καταφέραμε".Αναφορικά με την αποβολή του Κράουτς, πρόσθεσε: "Δεν έχω δει καθαρά τη φάση. Ο Κράουτς είναι από τους λιγότερο σκληρούς παίκτες που έχω δει. Δεν συνηθίζει να κάνει σκληρά μαρκαρίσματα. Δεν ξέρω τι συνέβη, παρά μόνο πως η αποβολή του μας στοίχισε ακριβά.Μείναμε με δέκα, χάσαμε τον Τσόρλουκα και ο Μπέιλ έπαθε κράμπα. Ηταν δύσκολο να αντιμετωπίσουμε τόσα προβλήματα".
Keywords
Τυχαία Θέματα