Μιχαλήτσος: Το σημαντικό οι τρεις βαθμοί

18:20 8/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Το ζητούμενο για τον Αρη ήταν οι βαθμοί και τους πήρε. Γι' αυτό ήταν ικανοποιημένος ο Γιάννης Μιχαλήτσος, τονίζοντας όμως ότι είναι απαραίτητο να πιστέψουν οι παίκτες στις δυνατότητές τους, ώστε να έρθουν και καλύτερες εμφανίσεις.

"Ηταν ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο παιχνίδι, γιατί προερχόμασταν από ένα πολύ κακό παιχνίδι στη Κέρκυρα, αλλά και απ' όλα όσα συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα.

Το σημαντικό για μας ήταν

να πάρουμε τους βαθμούς. Δεν κάναμε την εμφάνιση που θα έπρεπε, υπήρχε νευρικότητα στους παίκτες και το έβλεπα.

Υπήρχε πολύ μεγάλη μετά απ' όλα όσα συνέβησαν. Το ευχάριστο είναι ότι κερδίσαμε και δίκαια. Ο αντίπαλος δεν είχε κλασική ευκαιρία, στο τελευταίο ημίωρο ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι.

Τα πράγματα για μας είναι δύσκολα. Εχουμε έναν Γολγοθά με διαδοχικά δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση.

Αλλά η πίεση που υπήρχε για το αποτέλεσμα ήταν φανερή. Κάποια παιδιά έπαιξαν χωρίς πολλές προπονήσεις και βοήθησαν όσο μπορούσαν.

Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, πρέπει να είναι όλοι διαθέσιμοι. Σημαντικό ότι μας βοήθησαν όλοι οι παίκτες", είπε αρχικά και ρωτήθηκε για τη χρησιμοποίηση των Καστίγιο, Παπαστεριανού στο βασικό σχήμα.

"Ο Καστίγιο και ο Παπαστεριανός έκαναν μια εβδομάδα προπονήσεις μαζί μου και ήξερα ότι για κάποιο διάστημα θα μπορούσαν να βοηθήσουν και δώσουν λύσεις, όπως κι έγινε.

Οταν τους εγκατέλειψαν οι δυνάμεις τους, προς τιμήν τους ζήτησαν αλλαγές. Μας προσέφεραν μεγάλη βοήθεια παίκτες που ήταν εκτός πλάνων, αλλά δεν θέλω να πω κάτι επ' αυτού".

Ρωτήθηκε σχετικά με το κλίμα που συνάντησε όταν ανέλαβε την ομάδα μαζί με τον Γιώργο Σεμερτζίδη: "Υπήρχε κακό κλίμα γιατί προηγήθηκε ο άσχημος αγώνας με τη Κέρκυρα.

Γιατί ο παίκτης νιώθει και ο ίδιος πολλά, όταν δεν παίζει καλά. Αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι. Οι παίκτες δεν πιστεύουν στους εαυτούς τους, νιώθουν ότι τελικά δεν είμαστε αυτοί που πιστεύει ο κόσμος κι αυτό τους επηρεάζει.

Δεν νιώθουν σιγουριά στα πόδια τους. Επρεπε να αλλάξουμε ορισμένα πράγματα, κυρίως στη ψυχολογία. Δεν κάναμε σούπερ εμφάνιση, αλλά δεν υπάρχει και ευκαιρία του αντιπάλου".

Keywords
Τυχαία Θέματα