Μετά τον Βασίλιεβιτς, ο Ικαρος Καλλιθέας ανακοίνωσε την απόκτηση και του Τζίμι Μπάξτερ

18:34 2/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σάσα Βασίλιεβιτς, ο Ικαρος Καλλιθέας ανακοίνωσε την απόκτηση και του Τζίμι Μπάξτερ από την Κρκα Νόβο Μέστο. Ο αμερικανός φόργουορντ, πρώην παίκτης του Ηλυσιακού, έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και από το απόγευμα της Δευτέρας (2/1) βρίσκεται στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ικαρου:
Ικαρος Καλλιθέας συνεχίζει την μετεγγραφική

του ενίσχυση και μετά τον Σάσα Βασίλιεβιτς πρόσθεσε στο ρόστερ του και τον Τζίμι Μπάξτερ. Ο Αμερικανός φόργουορντ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του κι έφθασε στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας.

"Ανυπομονώ να ξεκινήσω δουλειά με την καινούρια μου ομάδα", ανέφερε ο 31χρονος Αμερικανός και συνέχισε: "Ξέρω καλά τις συνθήκες που υπάρχουν στον Ικαρο και γι’ αυτό το λόγο συμφώνησα στην πρόταση που μου έγινε. Είναι χαρά μου που επιστρέφω στην Αθήνα και στο πολύ ανταγωνιστικό Ελληνικό πρωτάθλημα και δεν βλέπω την ώρα να πατήσω το παρκέ. Ξέρω ότι η ομάδα μου έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, αλλά είμαι βέβαιος πως θα δουλέψουμε σκληρά για να πάμε καλύτερα".

Από την πλευρά του, ο τιμ μάνατζερ Νίκος Λατρόβαλης τόνισε: "Ο Τζίμι είναι ένας έμπειρος παίκτης, ο οποίος έχει τη γνώση της Α1 από την περσινή του παρουσία στον Ηλυσιακό. Θα μας δώσει ένα πρόσθετο όπλο στις θέσεις των φόργουορντ και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την απόκτηση του. Τον καλωσορίζουμε στον Ικαρο και τον περιμένουμε από την Τρίτη στο γήπεδο για να ξεκινήσει δουλειά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα".

Ο Μπάξτερ έχει ύψος 1,98 κι έχει γεννηθεί στην Φλόριντα στις 30 Νοεμβρίου του 1980. Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Σάουθ Φλόριντα και στην καριέρα του έχει αγωνισθεί κατά σειρά στη Πορτογαλική λίγκα με την Ολιβειρένσε, στη Γαλλική με την Ντιζόν, στην Ιταλική με τις Πάβια, Ρέτζιο Εμίλια, στην Λετονική με την Βέντσπιλς, στην Βελγική με την Οστάνδη, στην Τουρκική με την Μπεσίκτας, στην Ισραηλινή με την Αιρόνι Ασκελόν και στην Ελληνική με τον Ηλυσιακό.

Φέτος ξεκίνησε την σεζόν με την Σλοβενική ΚΡΚΑ με την οποία σε 13 παιχνίδια στην Αδρατική λίγκα είχε 11 πόντους, 3,4 ριμπάουντ, 2,1 ασίστ και 1,2 κλεψίματα μέσο όρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα