Μετά από δύο ψηφοφορίες Σπανός και Κανελλόπουλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 7-7 και η Σούπερ Λίγκα παραμένει χωρίς πρόεδρο. Θα οριστεί νέα ημερομηνία για εκλογές

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκαν οι δύο ψηφοφορίες για την εκλογή νέου προέδρου στη Σούπερ Λίγκα το μεσημέρι της Πέμπτης (22/7), καθώς Γιώργος Σπανός και Θανάσης Κανελλόπουλος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 7-7 και στις δύο διαδικασίες. Κάτι που σημαίνει πως θα ακολουθήσει νέα ψηφοφορία, που θα οριστεί σε άλλη ημερομηνία.

Μπορεί οι περισσότεροι να περίμεναν πως

ο Σπανός θα έπαιρνε τις ψήφους που χρειάζεται για να εκλεγεί πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο οι υποστηρικτές του Κανελλόπουλου κατάφεραν να αυξήσουν τις ψήφους του και τελικοί οι δύο υποψήφιοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

Οι δύο ΠΑΕ που έκριναν το αποτέλεσμα ήταν της Λάρισας και της Κέρκυρας, καθώς επέλεξαν το λευκό, ενώ τις τελευταίες μέρες είχε δημιουργηθεί η εντύπωση ότι θα στήριζαν την υποψηφιότητα του ιδιοκτήτη του Ατρόμητου.

Κάπως έτσι λοιπόν, στην πρώτη ψηφοφορία Σπανός και Κανελλόπουλος πήραν τις ίδιες ψήφους, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει και δεύτερη. Ούτε στη δεύτερη όμως προέκυψε κάποια αλλαγή και το α

Keywords
Τυχαία Θέματα