Μέσι: Ποτέ και για τίποτα στη Ρεάλ

Χαρακτήρισε χόμπι το ποδόσφαιρο, έπλεξε το εγκώμιο του Γκουαρντιόλα, δεν θα πήγαινε ποτέ και για τίποτα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ αποκάλυψε ότι μετά από κάθε παιχνίδι βλέπει το βίντεο για να διορθώνει τα λάθη του...

Ο αργεντινός σούπερ σταρ, Λιονέλ Μέσι, μίλησε στην SportDay:

"Πάντα βλέπω και ξαναβλέπω τα παιχνίδια μου. Το βίντεο παίρνει φωτιά, προκειμένου να εντοπίσω τα λάθη μου και "παγώνω" την εικόνα για να ερμηνεύσω τις κινήσεις μου στο

γήπεδο.

Φυσικά στην προσωπική μου βελτίωση, σημαντικό ρόλο έχει παίξει και ο προπονητής μου ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος έπειτα από κάθε αγώνα μου εξηγεί τι έκανα σωστά και τι λάθος.

Κάθε φορά που παίζω μπάλα, για μένα είναι ένα κίνητρο. Κάθε φορά που κερδίζω, επίσης. Που σκοράρω. Πλέον για μένα το ποδόσφαιρο είναι πάθος, χόμπι. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Οπότε δεν τίθεται θέμα κορεσμού.

Ποτέ, μα ποτέ δεν θα πήγαινα στη Ρεάλ. Με όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα πήγαινα στη Ρεάλ. Η Μπαρτσελόνα είναι η ζωή μου. Η Βαρκελώνη είναι το σπίτι μου. Μόνο αν η ομάδα μου έκρινε ότι δεν ταιριάζω στο αγωνιστικό της προφίλ και εγώ δεν έμενα ευχαριστημένος με την εικόνα μου, θα αποχωρούσα".

Keywords
Τυχαία Θέματα