Μέσα ο Ορμπάιθ, παίζει με Παναιτωλικό

Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε από το μέτωπο των τραυματιών. Ο Πάμπλο Ορμπάιθ προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (1/12) και ο βάσκος τεχνικός θα έχει ένα πρόβλημα λιγότερα και μία ακόμα λύση για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.

Το τελευταίο διάστημα ο Βαλβέρδε

χάνει σχεδόν καθημερινά από έναν παίκτη, αλλά την Πέμπτη (1/12) κέρδισε έναν. Ο λόγος για τον Ορμπάιθ, που έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, εντάχθηκε στο ομαδικό πρόγραμμα και τέθηκε στα πλάνα του προπονητή του.

Στο αρχικό σχήμα δύσκολα θα τον δούμε, ωστόσο αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ούτως ώστε να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Αρσεναλ για το Champions League.

Αντίθετα, ο Ολαφ Μέλμπεργκ έκανε ατομικό στο γυμναστήριο και όλα δείχνουν πως ακόμα και να προλάβει να είναι έτοιμος ιατρικά θα προφυλαχθεί για να είναι στο 100% με την Αρσεναλ.

Από εκεί και πέρα, ο Παπάζογλου προπονείται κανονικά και δεν αποκλείεται στο ματς με την ομάδα του Αγρινίου να πάρει κι αυτός την ευκαιρία να δείξει την αξία του, όπως έγινε με τον Φρανσίσκο Χαβίτο.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, ο Γέστε ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο, ενώ ο Φέισα έκανε θεραπεία.
Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο (2/12) με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00GR στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Keywords
Τυχαία Θέματα