Με σταθερά βήματα προχωράει η υπόθεση του Μοϊσές Ουρτάδο για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Αισιοδοξία στο Λιμάνι για την θετική εξέλιξη της μεταγραφή

Με σταθερά βήματα προχωράει η υπόθεση του Μοϊσές Ουρτάδο για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Εσπανιόλ και το θετικό είναι πως η διαφορά που είχε προκύψει στο οικονομικό έχει μειωθεί. Αισιοδοξία επικρατεί στο Λιμάνι, πως τις επόμενες μέρες η μεταγραφή του 29χρονου δυναμικού μέσου θα πραγματοποιηθεί.

Από την στιγμή που ο Ερνέστο Βαλβέρδε

γνωστοποίησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη πως ο Ουρτάδο αποτελεί την επιλογή του για τη θέση του κόφτη, οι ερυθρόλευκοι έχουν ρίξει όλο το βάρος στην συγκεκριμένη υπόθεση, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα αυτές των Βενκέρ και Νεκουνάμ. Ο γάλλος της Ναντ πάντως, έχει προβάδισμα αν χαλάσει του Ουρτάδο.

Στην έναρξη των διαπραγματεύσεων, ο Ολυμπιακός πρότεινε περίπου 1,5 εκ. ευρώ με την Εσπανιόλ να ζητάει 3,5 εκ. ευρώ. Με την πάροδο των συζητήσεων οι πειραιώτες έχουν αγγίξει πλέον τα δύο εκ. ευρώ, ενώ οι ισπανοί έχουν πέσει στα τρία εκ. ευρώ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πέφτουν παρακάτω.

Από το Λιμ

Keywords
Τυχαία Θέματα