Μάτος στο sport.gr: Είναι όλα ανοιχτά για την επιστροφή μου στον Παναθηναϊκό!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό το προσεχές καλοκαίρι άφησε ο Μαρσέλο Μάτος μιλώντας στο sport.gr. Ο βραζιλιάνος μεσοαμυντικός, επανέλαβε πως δική του επιθυμία είναι να συνεχίσει στην Μποταφόγκο, ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι εφόσον ο Παναθηναϊκός δείξει εμπράκτως πως τον θέλει, τότε θα επιστρέψει... Ενα 24ωρο μετά τη
συνάντηση του εκπροσώπου του Μάτος, Πέντρο Περέιρα με τον Δημήτρη Γόντικα, εντοπίσαμε τον 27χρονο παίκτη, ο οποίος μας ανέφερε τα δεδομένα της υπόθεσής του."Η δικιά μου επιθυμία είναι να συνεχίσω στην Μποταφόγκο και αυτό μετέφερε ο εκπρόσωπός μου στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Βρήκα τον καλό μου εαυτό εδώ πέρα, έγινα αρχηγός στην ομάδα και νιώθω μια ασφάλεια", τόνισε αρχικά ο Μάτος."Εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό"
Στη συνέχεια ο βραζιλιάνος παραδέχθηκε: "Βέβαια, δεν εξαρτάται από μένα, αλλά από τον Παναθηναϊκό, αφού έχω συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Ο εκπρόσωπός μου, μου μετέφερε ότι τόσο η διοίκηση, όσο και ο προπονητής με θέλουν στον Παναθηναϊκό ενόψει της νέας περιόδου, αλλά θα τα ξαναπούμε μετά το συμβούλιο της ομάδας, που θα γίνει σε δύο εβδομάδες"."Αν δείξει ότι με θέλει θα επιστρέψω"
Για το αν ο ίδιος προτίθεται να επιστρέψει στους πράσινους, επισήμανε: "Ολα είναι ανοιχτά. Κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά. Εγώ, όπως είπα και νωρίτερα θα ήθελα να συνεχίσω στην Βραζιλία, αλλά αν ο Παναθηναϊκός δείξει πραγματικά ότι με θέλει τότε θα επιστρέψω"."Θέλω να παίξω κάπου που να με σέβονται"
Σε νέα ερώτησή μας, τι εννοεί με τη φράση "αν ο Παναθηναϊκός δείξει πραγματικά ότι με θέλει", ο Μάτος μας διευκρίνισε, λέγοντας: "Κοιτάξτε, την πρώτη χρονιά στην ομάδα, όλα ήταν καλά για μένα, όμως την δεύτερη σεζόν, ο Τεν Κάτε δεν μου φέρθηκε σωστά και έμεινα στο περιθώριο. Αυτό δεν θέλω να το ξαναπεράσω. Θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου κάπου που θα με σέβονται και θα με θεωρούν σημαντικό κομμάτι της ομάδας".Θέλει εγγυήσεις και νέο συμβόλαιο
Ολη η αλήθεια κρύβεται στην τελευταία φράση του Μάτος. Είναι ολοφάνερο, πως ο βραζιλιάνος θέλει εγγυήσεις για να γυρίσει, ήτοι ένα νέο συμβόλαιο (διετές ή τριετές) με τους πράσινους, καθώς το υπάρχον εκπνέει το καλοκαίρι του 2012. Απ' την άλλη, η Μποταφόγκο έχει οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να τον αγοράσει από τον Παναθηναϊκό. Είναι στο χέρι του Τριφυλλιού, λοιπόν, να τον επαναφέρει στο ρόστερ του και να τον κάνει ευτυχισμένο με ένα νέο συμβόλαιο. Αλλά όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μετά το συμβούλιο της ΠΑΕ που είναι προγραμματισμένο για τις 15 Απριλίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα