Μάντζιος: Θα δώσουμε τη μάχη μας

Ο Ακης Μάντζιος πήρε το... χρίσμα από την διοίκηση (;) του Πανιωνίου για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των κυανέρυθρων κάνοντας ντεμπούτο στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αρη στη Νέα Σμύρνη. Ο νεαρός προπονητής δήλωσε αποφασισμένος να βοηθήσει την ομάδα στην προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία, λέγοντας μεν πως η αποστολή του είναι δύσκολη, ωστόσο έδειξε αισιόδοξος.

"Είναι μια δύσκολη αποστολή. Γίνονται προσπάθειες, αλλά πρέπει να βοηθήσουμε

όλοι για να πάνε καλά τα πράγματα. Τα εξω-αγωνιστικά προβλήματα έχουν επηρεάσει την ομάδα. Προσπαθούμε να μιλήσουμε στους παίκτες και να καταλάβουν ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε. Χρόνος δεν υπάρχει αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο", τόνισε ο Ακη Μάντζιος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Πρώτος στόχος που έχει θέσει η διοίκηση είναι να σωθεί οικονομικά η ομάδα. Το να μείνει παίκτης για να διατηρηθεί ομάδα σε υψηλό επίπεδο και να μην πετύχουμε στους στόχος είναι άλλο. Εγώ πιστεύω ότι και με τα νέα παιδιά θα δώσουμε τη μάχη μας και θα τα καταφέρουμε. Θα πετύχουμε και θα είναι διπλή η επιτυχία γιατί και θα έχουμε σωθεί οικονομικά και με τα μικρά παιδιά θα έχουμε μείνει στην κατηγορία".

Keywords
Τυχαία Θέματα