Λινάρδος: Ξεχνάμε τα προβλήματα

Το Μαρούσι διαθέτει έμπειρους παίκτες σύμφωνα με τον Νίκο Λινάρδο. Ο προπονητής του Αμαρουσίου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

"Κάθε παιχνίδι για μας είναι δύσκολο, ειδικά τώρα που ψάχνουμε με πείσμα την πρώτη μας νίκη για να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας και παίζουμε στην έδρα μας", ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

"Από

τη στιγμή που μπαίνουμε στο γήπεδο, ξεχνάμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε όλη την εβδομάδα. Eχουμε και έμπειρους παίκτες που ξέρουν να αντιμετωπίζουν και δύσκολες καταστάσεις αλλά και νέα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια.

Κι όλοι μαζί θέλουμε την συμπαράσταση των πιστών φιλάθλων της ομάδας μας. Ο ΠΑΟΚ είναι ποιοτική ομάδα, με εξαιρετικό προπονητή, που έχει προοπτική τετράδας. Ελπίζουμε ότι θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Δεμερτζής τόνισε: "Κάθε μέρα που περνάει γινόμαστε και καλύτεροι. Στενοχωρηθήκαμε από τον τρόπο που χάθηκε το ματς στα Ιλίσια, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε μπροστά.

Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός και φέτος, οπότε για να τον κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε όσο πιο δυνατά και συγκεντρωμένα μπορούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα