"Λαβωμένος" στη Νέα Σμύρνη ο Αστέρας

14:31 2/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Με πολλές απουσίες θα αγωνιστεί ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (3/1 17:15GR), αφού ο Σάκης Τσιώλης δεν μπορεί να υπολογίζει συνολικά σε πέντε παίκτες του.

Ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την Δευτέρα (2/1) την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα με τον Πανιώνιο και στην Αθήνα θα ταξιδέψουν 19 παίκτες. Το θετικό για τον Τσιώλης είναι πως στην διάθεσή του θα βρίσκονται εκ νέου οι Περόνε, Αρσενίεβιτς

και Τσουμάγκας.

Eκτός αποστολής έμειναν ο Χουανίτο, που έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, ο Πουλίδο, που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο από το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό και αναμένεται να είναι έτοιμος προς το τέλος της εβδομάδας, ο Ροτζέριο, που αναρρώνει Μπαρτολίνι που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και δεν είναι έτοιμος ακόμα, αλλά και οι Κερ, Μπακασέτας.

Αναλυτικά η αποστολή: Σανθ Χακόμπο, Γιώργος Μπαντής, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Λαουτάρο Φορμίκα, Χρήστος Πιπίνης, Θανάσης Κωστούλας, Δημήτρης Κουρμπέλης, Λέαντρο Αλβάρες, Αντώνης Λαδάκης, Φερνάντο Ουσέρο, Τάσος Τσουμάγκας, Ράγιος, Τσίμο Ναβάρο, Σάββας Τσαμπούρης, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Χούλι, Μάριο Μπρέσκα, Ηλίας Σολάκης και Εμμάνουελ Περόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα