Λάγκερμπακ: Αξίζαμε κάτι καλύτερο από αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό δεν είναι fair playΜο: Θέλουμε να φτάσουμε στα προημιτελικά

Απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό της Νιγηρίας από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το 2-2 με τη Νότιο Κορέα εμφανίστηκε ο προπονητής των Σούπερ Αετών, Λαρς Λάγκερμπακ, που κατηγόρησε και τους νοτιοκορεάτες ότι δεν τήρησαν το fair play. Από την πλευρά του, ο Χου Γιούνγκ Μο έθεσε ως νέο στόχο της ομάδας του την πρόκριση στα προημιτελικά.

"Είμαι πολύ απογοητευμένος, γιατί πιστεύω

πως αξίζαμε κάτι καλύτερο σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σε 2-2, αλλά όχι και να πετύχουμε ένα ακόμη γκολ. Οι παίκτες μου έδειξαν πως έχουν καρδιά και άξιζαν τη νίκη. Δυστυχώς, όμως, σε αυτό το τουρνουά όλες οι λεπτομέρειες ήταν εναντίον μας.

Επιπλέον, με ενόχλησε ότι είδα πολλές καθυστερήσεις από τους αντιπάλους. Αυτό δεν είναι fair play", δήλωσε ο Λάγκερμπακ, με τον Ενιεάμα να συμπληρώνει:

"Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Λυπάμαι πολύ για όλη τη Νιγηρία και την αφρικανική ήπειρο. Δεχτήκαμε ακόμη δύο γκολ από στημένη φάση σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι

Keywords
Τυχαία Θέματα