Κυρίτσης: Κυνηγάμε την πρωτιά

Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για το Κάουνας, όπου την Τετάρτη (7/12) θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκα με τον Αλέξη Κυρίτση να τονίζει πως οι πράσινοι θέλουν τη νίκη ώστε να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Λίγη ώρα πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, ο έλληνας γκαρντ τόνισε: "Θέλουμε μια καλή εμφάνιση, τη βελτίωση μέσα από κάθε παιχνίδι. Πρέπει να βελτιώσουμε

τα κενά διαστήματα και η απόδοσή μας να είναι πιο σταθερή στη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι παιχνίδι ευρωλίγκα και θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι μια ομάδα με κίνητρο και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε αυτό που θέλουμε".

Οσο για το σημείο - κλειδί του αγώνα με τη Ζαλγκίρις, είπε: "Πιστεύω πως το παιχνίδι θα κριθεί από το ρυθμό που θα έχει. Η Ζαλγκίρις είναι μια ομάδα που τρέχει αρκετά, παίρνει βοήθεια από τον κόσμο της και εμείς πρέπει να περιορίσουμε τα ατού της και να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη".

Κλείνοντας, ο Κυρίτσης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θα παλέψει μέχρι τέλους για να πάρει την πρώτη θέση του ομίλου από την ΤΣΣΚΑ: "Κυνηγάμε την πρώτη θέση, είναι κάτι που μπορούμε να το πετύχουμε όμως για να γίνει αυτό πρέπει να νικήσουμε στα παιχνίδια που απομένουν. Όλα είναι πιθανά, εμείς πρέπει να πάρουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας, είναι στο χέρι μας να κάνουμε αυτό που πρέπει και να τα καταφέρουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα