Κουλουχέρης: Να αποδείξω ότι έχω ακόμα να δώσω σαν ποδοσφαιριστής

"Για μένα ο Πανιώνιος είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδείξω ότι έχω ακόμα να δώσω σαν ποδοσφαιριστής". Τάδε έφη Ευθύμης Κουλουχέρης στο συνδρομητικό κανάλι. Ο αμυντικός των κυανέρυθρων αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, αλλά και στο αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ευθύμης Κουλουχέρης στη Nova:

Για

τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: "Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια κάνει μια καλή πορεία και διαθέτει έναν βασικό κορμό. Έχει παίκτες που γνωρίζονται, που παίζουν χρόνια μαζί και ένα δυνατό σύνολο. Από την άλλη, η ομάδα μου στα τελευταία παιχνίδια έχει δείξει ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση. Θεωρώ, ότι ο κύριος Μάντζιος κάνει πολύ καλή δουλειά, έχει δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, τα οποία ανταποκρίνονται και όσο περνάει ο καιρός και παίρνουν παιχνίδια στα πόδια τους, θα "δένονται" ολοένα και περισσότερο και η ομάδα θα παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο. Θεωρώ, ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς έχουμε δείξει ότι προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και θα "χτυπήσουμε" τον αγώνα στην Τούμπα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για την κούραση από το ματς Κυπέλλου για τον ΠΑΟΚ: "Όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, είτε παίζεις Τετάρτη-Κυριακή, είτε μόνο κάθε Κυριακή, από άποψη δυνάμεων είσαι έτοιμος να αγωνιστείς σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ ότι όταν παίζεις Τετάρτη ένα σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου, όπως ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και εμείς με τον Παναθηναϊκό και το κερδίζεις περισσότερα θετικά έχεις παρά αρνητικά από την κούραση. Η ψυχολογία σου είναι ανεβασμένη, κερδίζεις πιο πολλά ως ομάδα, είναι καλύτερο το κλίμα, έχεις περισσότερη εμπιστοσύνη στα πόδια σου, οπότε πιστεύω πως είναι πιο πολύ ευεργετικό, παρά αρνητικό για την ομάδα".

Για επικίνδυνο σημείο του ΠΑΟΚ: "Κάθε ομάδα έχει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας. Να συνεχίσουμε την καλή πορεία των τελευταίων αγώνων, να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε και πιστεύω πως έχουμε καλές πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα".

Για τις απουσίες: "Σίγουρα θα παίξουν ρόλο. Όταν λείπουν βασικά στελέχη της ομάδας, είναι ένας πονοκέφαλος για τον προπονητή, ο οποίος πρέπει να βρει άλλες λύσεις. Ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή δημιουργεί μία ομάδα, δεν έχει ακόμα τόσο μεγάλο βάθος, αν και υπάρχουν πολλοί νεαροί καλοί ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις προσδοκίες του κόσμου και της διοίκησης. Περιμένουν την ευκαιρία τους και όποιος κι αν αγωνιστεί πιστεύω θα δώσει το καλύτερο δυνατό γιατί και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι τους παρουσιάζεται μια ευκαιρία και μπορούν μέσα από μια καλή εμφάνιση να καθιερωθούν".

Για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη: Για μένα είναι "νωπές" οι μνήμες ακόμα. Έζησα 6 χρόνια εκεί. Το ποδόσφαιρο όμως έτσι είναι... Γυρνάς μια σελίδα. Πρέπει να ξεχνάς το παρελθόν σου και να αφοσιώνεσαι στη νέα σου ομάδα και στους στόχους της. Για μένα ο Πανιώνιος είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδείξω ότι έχω ακό

Keywords
Τυχαία Θέματα