Κωστένογλου: Δεν είναι το ματς της χρονιάς

Προσπάθεια να χαμηλώσει τους τόνους και να αποβάλλει το άγχος των ποδοσφαιριστών του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έκανε ο Νίκος Κωστένογλου στο περιθώριο της σημερινής (16/1) προπόνησης της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο τεχνικός της Ενωσης τόνισε στους παίκτες του πως δεν είναι το ματς της χρονιάς, όπως έχει χαρακτηριστεί, ενώ τους ενημέρωσε πως εντός της εβδομάδας θα γίνουν κάποιες πληρωμές, σύμφωνα με όσα του είπαν από την διοίκηση της ομάδας.

Μπορεί

το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον θεσμό του Κυπέλλου να κρίνει πολλά για την πορεία της ΑΕΚ στην συνέχεια της χρονιάς, ωστόσο ο Νίκος Κωστένογλου δεν θέλει να φορτώσει τους ποδοσφαιριστές του με άγχος και πίεση, μαζί με τα πολλά προβλήματα που ήδη έχουν και ζουν καθημερινά.

Για τον λόγο αυτό σήμερα εντός των αποδυτηρίων ξεκίνησε την επιχείρηση αποφόρτιση ενόψει Τούμπας: "Πολλοί λένε και παρουσιάζουν ότι το παιχνίδι της Τούμπας, είναι το ματς της χρονιάς για την ΑΕΚ. Ειναί πολύ σημαντικό ματς, αλλά δεν είναι το ματς της χρονιάς για εμάς. Το Κύπελλο είναι ένας από τους βασικούς στόχους μας φέτος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε όλοι μας ότι είναι ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε και στην Τούμπα το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε σε κάθε ματς", τους ανέφερε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Εξάλλου, ο Κωστένογλου, ενημέρωσε τους κιτρινόμαυρους πως μέσα στην εβδομάδα θα λάβουν κάποια χρήματα: "Με πληροφόρησαν από τη διοίκηση ότι μέσα στη βδομάδα θα δείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας".

Keywords
Τυχαία Θέματα