Κωνσταντινέας: Οποιος μου ασκήσει πίεση θα του κοπούν τα πόδια

Ο Πέτρος Κωνσταντινέας μίλησε για το γεγονός ότι έγινε πρώτο θέμα με αφορμή τον μη καταλογισμό του πέναλτι υπέρ του Τοροσίδη στην ήττα του Ολυμπιακού από την Ξάνθη στα Πηγάδια. Δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει στη διαιτησία όσο αντέχει, ενώ υπογράμμισε πως "...όποιος μου ασκήσει πίεση θα του κοπούν τα πόδια".

Στο περιθώριο της κοπής της πίτας της ΕΠΣ Μεσσηνίας ο Κωνσταντινέας έκανε δηλώσεις στο τοπικό

sportstonoto.gr. Ο έλληνας ρέφερι μίλησε για την πρόσφατη περιπέτειά του και επισήμανε πως δεν πρόκειται να υποκύψει στις πιέσεις κανενός.

"Όποιος μου ασκήσει πίεση θα του κοπούν τα πόδια. Όποιος καταλάβει ότι του ασκήσει πίεση του Κωνσταντινέα θα του κοπούν τα πόδια. Δεν μου άσκησε κανένας πίεση και είναι πέραν του αθλητισμού. Το παιχνίδι παίζεται μέσα στο γήπεδο 90 λεπτά", δήλωσε συγκεκριμένα ο Κωνσταντινέας και σε ερώτηση για τη φάση του πέναλτι του Τοροσίδη, είπε:

"Απαγορεύεται να μιλήσω, ίσως κάποια στιγμή αναφερθώ. Υπήρχε παρατηρητής διαιτησίας και θα κρίνει την φάση. Διαιτησία αλάνθαστη δεν υπάρχει σε κανένα μέρος του κόσμου. Ο καλός είναι αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη. Στην διαιτησία συμβάλουν τρεις παράγοντες 33,3% ικανότητα, τύχη και ακεραιότητα που είναι και το πιο σημαντικό κομμάτι. Δεν βλέπω φανέλες, αλλά 22 ποδοσφαιριστές που πρέπει να έχω σεβασμός σε αυτούς και αυτοί σε εμάς. Καταλαβαίνω τις πιέσεις που έχουν και προσπαθούν ο καθένας να κάνει ότι μπορεί μέσα στο γήπεδο".

Τέλος, για το αν έχει τις δυνάμεις ώστε να συνεχίσει να σφυρίζει μετά τα τελευταία γεγονότα, τόνισε: "Οσο αντέχουν τα πόδια του Πέτρου Κωνσταντινέα θα είναι όρθιος. Οσο αντέχουν, με τις δυνάμεις τις δικές μου και του κόσμου που με στηρίζει και θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια. Όσο μου δίνει δύναμη ο κόσμος θα είμαι καλά, αλλιώς θα φύγω".

Keywords
Τυχαία Θέματα