Κατσουράνης: Εχουμε βγάλει δύσκολο πρόγραμμα και είναι θετικό που είμαστε πρώτοι

Στο δύσκολο πρόγραμμα που έχει βγάλει ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Κώστας Κατσουράνης, λέγοντας πως είναι θετικό ότι οι πράσινοι βρίσκονται στην πρώτη θέση, ενώ πρόσθεσε ότι ήταν καλό ότι οι πράσινοι δεν ηττήθηκαν μολονότι δεν έπαιξαν τόσο καλά.

"Με το αποτέλεσμα είμαστε ικανοποιημένοι. Σε γεμικές γραμμές δεν κάναμε κανα καλό παιχνίδι και το θετικό είναι ότι δεν χάσαμε. Ένα παιχνίδι εκτός

έδρας μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού που όλοι ξέρουν ποια είναι και είναι θετικό ότι δεν χάνεις. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και το είδαμε και εμείς σήμερα. Και ο Ολυμπιακός και εμείς είχαμε ευκαιρίες. Τα δώσαμε όλα και πήραμε την ισοπαλία", είπε αρχικά ο Κώστας Κατσουράνης.

Για το δύσκολο πρόγραμμα που έχει βγάλει ο Παναθηναϊκός ανέφερε: "Εχουμε όντως βγάλει δύσκολο πρόγραμμα σε δύσκολες έδρες, στις οποίες βάζω μέσα και του Ατρόμητου και της Ξάνθης. Είναι νωρίς να πούμε αν έχουμε το πάνω χέρι, αλλά το θετικό πως είμαστε στην πρώτη θέση".

Για το αν φοβήθηκε μετά την γρήγορη ισοφάριση του Ολυμπιακού στις αρχές του β' μέρους: "Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε γρήγορα, εμείς προσπαθήσαμε να το ελέγξουμε στην συνέχεια και τα καταφέραμε".

Για την ατμόσφαιρα που επικράτησε στο Καραϊσκάκη: "Νομίζω πως έγινε ένα καλό παιχνίδι και θα πρέπει να αφήσουμε τα μίση και τις αντιπαλότητες. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι και γιορτή. Εμείς οι ποδοσφαιριστές προσπαθούμε να αλλάξουμε τον κόσμο και με μικρά βήματα πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε".


Keywords
Τυχαία Θέματα