Καραγιάννης: Μπορεί η ΑΕΚ το πρωτάθλημα

Ο Βάιος Καραγιάννης μίλησε για την βελτίωση στην αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ, τη δουλειά του Κωστένογλου και τις πιθανότητες της Ένωσης για το φετινό Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Sentra FM 103,3:
Για το ματς με τη Στουρμ: "Είδα πως ήταν πάρα πολύ καλή η ομάδα, έχει κάνει καλή δουλειά ο Νίκος Κωστένογλου και η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά".

Για τον Νίκο Κωστένογλου: "Πιστεύω πως είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος,

που κάνει τον κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει στο 100% των δυνατοτήτων του. Είχε συμπαίκτες τον Λυμπερόπουλο, τον Δέλλα, έτσι τον σέβονται και οι παλιοί και οι νέοι. Φέρνει ως παράδειγμα και τον εαυτό του, πως θα συμπεριφερόταν ως ποδοσφαιριστής, τι θα έκανε κι έτσι τους έχει κερδίσει όλους".

Για το αν περίμενε τη βελτίωση της Ένωσης: "Περίμενα μια βελτίωση, αλλά με όλα αυτά τα προβλήματα αυτό που βλέπουμε είναι σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι θα περίμενε ο καθένας μας".

Για την ψυχολογία της ομάδας: "Όταν κάνεις μια καλή εμφάνιση και πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα, ανεβαίνει η ψυχολογία της ομάδας".

Για τις διαφορές Κωστένογλου-Χιμένεθ: "Είναι μεγάλη η διαφορά. Υπάρχει καλύτερη διαχείριση των ποδοσφαιριστών. Ανάλογα με το παιχνίδι, χρησιμοποιεί τους κατάλληλους παίκτες. Βλέπει τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά και προσαρμόζει την ομάδα έτσι όπως πρέπει. Βλέπουμε πάθος από την ομάδα. Βλέπουμε ένα σύνολο αρκετά καλό, που δεν τα περιμένει όλα από τον Δέλλα ή από τον Λυμπερόπουλο για παράδειγμα".

Για το αν η ΑΕΚ μπορεί τον τίτλο: "Πιστεύω πως μπορεί η ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα. Υπάρχουν τα προβλήματα, όλοι τα ξέρουμε, το σημαντικότερο είναι το οικονομικό αλλά με τη δίψα που έχει η ομάδα και ο κόσμος για ένα πρωτάθλημα, μπορεί η ομάδα να το παλέψει. Η ομάδα τα καταφέρνει μια χαρά, αν καταφέρουν να βάλουν χρήματα και να πάρουν κάποιους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται η ομάδα, πιστεύω πως θα πάει ακόμα καλύτερα".

Για το ποιος είναι το φαβορί για το Πρωτάθλημα: "Εγώ φαβορί θέλω να είναι η ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, θα δούμε τι θα γίνει".

Για τον νεαρό Εγγλέζου: "Ήταν καλός. Πιστεύω πως παιχνίδι με το παιχνίδι, όλοι οι μικροί θα γίνουν πιο καλοί. Θα τους μιλάει ο Νίκος πάρα πολύ, είναι ότι πρέπει για αυτούς να παίξουν καλό ποδόσφαιρο με προπονητή τον Κωστένογλου. Ο Νίκος, αγαπάει την ομάδα, θέλει να φανεί, θέλει να διακριθεί και πάνω από όλα αγαπάει την ΑΕΚ. Ότι κάνει, το κάνει για το καλό της ομάδας".

Για το τι έχει μείνει στον ίδιο από την εποχή Μπάγεβιτς: "Είναι πολλά πράγματα. Πρώτα από όλα, να μπορέσεις να κερδίσεις όλους τους παίκτες. Από τον πιο καλό επιθετικό, ως τον πιο κακό αμυντικό να μπορέσεις να πάρεις το καλύτερο. Να προσπαθείς να έχεις φρέσκους τους παίκτες την ημέρα του παιχνιδιού, να μιλάς μαζί τους. Παίζει ρόλο ο γυμναστής, ο τρόπος που δουλεύεις, όλα μετράνε".

Keywords
Τυχαία Θέματα