"Καλύτερος ο Μαντσίνι από τον Μουρίνιο"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι εξήγησε για ποιο λόγο θεωρεί τον Μαντσίνι καλύτερο του Μουρίνιο, αλλά και γιατί δεν μπορεί να... αντέξει αυτά που γράφονται για εκείνον από τα ταμπλόιντ.

Μπορεί αμφότεροι οι τεχνικοί να έχουν σημαδέψει μέχρι στιγμής την καριέρα του Μάριο Μπαλοτέλι, όμως ο ίδιος έδωσε ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης μόνο στον Ρομπέρτο Μαντσίνι, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο ιταλικό περιοδικό "L'Uomo Vogue".

Μουρίνιο είναι μεταξύ των κορυφαίων. Σε προσωπικό επίπεδο πάντως θα έλεγα πρώτα τον Μαντσίνι

και μετά τον Μουρίνιο. Ένας τεχνικός πρέπει να παίρνει το 100% από κάθε παίκτη και ο Μαντσίνι είναι εξαιρετικός στο να το πετυχαίνει", τόνισε ο Μπαλοτέλι, για να... ξεσπαθώσει στη συνέχεια κατά των ’γγλων αλλά και Ιταλών δημοσιογράφων.

"Δεν μπορώ να νικήσω με τίποτα τους ’γγλους δημοσιογράφους. Εάν αγοράσω ένα Fiat Uno, διαβάζω ότι για έναν τύπο σαν εμένα θα ταίριαζε καλύτερα μία Ferrari. Εάν αγοράσω τη Ferrari, διαβάζω ότι θα πρέπει να είμαι πιο προσγειωμένος και ότι θα έπρεπε να αγοράσω ένα Uno.

Εάν γελάσω, δεν είμαι σοβαρός. Εάν δεν γελάσω, είμαι ένας πλούσιος σκυθρωπός τύπος που δεν απολαμβάνει το γεγονός ότι κάνει την καλύτερη δουλειά στον κόσμο.

Εδώ στην Αγγλία τα ταμπλόιντ γράφουν για το οτιδήποτε και πάντα υπερβάλλουν. Όμως αυτό που δεν αντέχω με τίποτα είναι αυτό που γίνεται στην Ιταλία. Εκεί οι ηλιθιότητες που γράφονται στα ταμπλόιντ αναπαράγονται και διογκώνονται χωρίς να μπει κάποιος στον κόπο για να διασταυρώσει την είδηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα