"Καλός παίκτης ο Καζίμ, αλλά με προβλήματα"

Ο Καζίμ Καζίμ είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά με τα δικά του προβλήματα, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωκράτης Κυρόπουλος. Ο έλληνας δημοσιογράφος, που ζει και εργάζεται στην Τουρκία, τόνισε ότι ο τούρκος διεθνής έχει πολλές αρετές, αλλά είναι ατομιστής και δεν έχει πειθαρχία.

"Είναι ένας παίκτης καλός αλλά και με τα δικά του προβλήματα. Ηταν στην Φενέρμπαχτσέ και είχε προβλήματα με τον Ντάουμ. Τον έδωσαν στην Τουλούζ και εκεί πάλι έπαιξε αλλά είχε κάποια προβλήματα. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός

σαν ποδοσφαιριστής αλλά δεν έχει πειθαρχία", είπε αρχικά.

"Εχει παίξει και στην εθνική Τουρκίας. Το 2008 είχε κάνει καλές εμφανίσεις με την εθνική Τουρκίας. Δεν γνωρίζω γιατί το κλίμα στη Γαλατασαράι είναι οικογενειακό και δεν βγαίνουν πράγματα. Σίγουρα πιστεύω ότι κάτι θα έχει γίνει.

Στην εφετινή σεζόν έχει παίξει 18 παιχνίδια και έχει πετύχει δύο γκολ. Είναι γρήγορος. Εχει καλό σουτ, αλλά είναι ατομιστής. Δεν είναι πειθαρχημένος. Μπορεί να τον δεις στο ένα ημίχρονο να παίζει φανταστικά και στο άλλο να περπατά.

Στον Ολυμπιακό μπορεί να προσφέρει. Εάν παίξει πειθαρχημένα θα βοηθήσει. Πάντα όταν πηγαίνει σε μια νέα ομάδα τους πρώτους 2-3 μήνες παίζει πολύ καλά", τόνισε ο Σωκράτης Κυρόπουλος.

Τέλος, αναφέρθηκε και στον Φάνη Γκέκα, λέγοντας: "Τον αγαπούν πάρα πολύ στη Σαμψούντα. Τον σέβονται και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Πιστεύουν ότι θα μπορέσει να βοηθήσει αρκετά".

Keywords
Τυχαία Θέματα