Καλμαζίδης: Επαιξε ρόλο η κούραση

Ευχαριστημένος, παρά το ότι ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο να χάσει... δικό του παιχνίδι, εμφανίστηκε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά το 3-2 επί του Παμβοχαϊκού, με τον έλληνα τεχνικό να τονίζει ότι αιτία χαλάρωσης των ερυθρόλευκων ήταν η κούραση.

"Σίγουρα θα ήθελα να τελειώσουμε το παιχνίδι μετά το 2-0, ωστόσο είχαμε πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους Χιμένες, Κουζούνη οι οποίοι παρόλο που έπαιξαν με διάστρεμμα έβγαλαν όλο το παιχνίδι", είπε αρχικά ο Γιάννης

Καλμαζίδης και συμπλήρωσε:

"Ίσως να χαλαρώσαμε και λίγο μετά το 2-0, αλλά νομίζω ότι περισσότερο έπαιξε ρόλο η κούραση αφού ιδιαίτερα ο Χιμένες έκανε υπερπροσπάθεια. Φυσικά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε και την αξία του αντιπάλου, αφού ο Παμβοχαϊκός απέδειξε ότι η πορεία του δεν είναι τυχαία".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ζαλμάς μπορεί να ήταν στεναχωρημένος από την πρώτη ήττα της σεζόν, αλλά δεν έκρυψε και την ικανοποίηση του για την αντίδραση της ομάδας του.

"Δεν ξεκινήσαμε καλά, ιδίως στο πρώτο σετ ήμασταν απείθαρχοι στην τακτική του σερβίς, ενώ κάναμε λάθη και στην κόντρα επίθεση. Ίσως όλα αυτά να οφείλονται και στη νευρικότητα που προκαλεί το μέγεθος του αντιπάλου, αλλά όταν ηρεμήσαμε παρόλο που και πάλι στην κόντρα δεν ήμασταν και πάλι τόσο καλοί, καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς.

"Απλά φάνηκε ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν μπορείς να χάσεις τη συγκέντρωση σου ούτε για ένα λεπτό. Κάτι που συνέβη στο τάι μπρέικ, όπου νομίζω ότι φανήκαμε και λίγο κουρασμένοι, αφού εμείς ήδη έχουμε ξεκινήσει μια μίνι προετοιμασία εν όψει Δεκεμβρίου", είπε ο έλληνας τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα