Καλλιθέα: Απάντηση στο γήπεδο

Κάλεσμα προς τον κόσμο της Καλλιθέας ενόψει του κυριακάτικου (1/5, 17:15GR) αγώνα κόντρα στα Τρίκαλα, απηύθυνε με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της κυανόλευκης ΠΑΕ, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ομάδας, Δημήτριος Βουδούρης. Αναλυτικά η δήλωση:
"Καλώ τον φίλαθλο κόσμο της Καλλιθέας να δώσει το παρών την Κυριακή, στον αγώνα της ομάδας μας με τα Τρίκαλα. Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι η ΚΑΛΛΙΘΕΑ, η οποία είναι βέβαιη για τη δικαίωση του αγώνα της
από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα, θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος.Σε πείσμα όλων εκείνων που καθημερινά με τις ενέργειές τους οδηγούν το ποδόσφαιρο στην απαξίωση και την ανυποληψία, η ΚΑΛΛΙΘΕΑ – όπως πάντοτε – θα δώσει την απάντηση στο γήπεδο. Και είμαι βέβαιος πως αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει".Στα αγωνιστικά, συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης (28/4) με μια προπόνηση, η προετοιμασία της Καλλιθέας ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τα Τρίκαλα. Μοναδική απουσία για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη είναι ο τιμωρημένος Κισκαμπάνης.
Keywords
Τυχαία Θέματα