Ιβκοβιτς: Να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού

Ο έλεγχος του ρυθμού θα αποτελέσει το κλειδί της αναμέτρησης με την Καντού στην Ιταλία (9/11, 21:45GR), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague, σύμφωνα με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στην εμπειρία του ρόστερ της ιταλικής ομάδας.

"Δεν ξέρω

εάν αρκεί να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο για να πάρουμε τη νίκη. Η Καντού είναι έμπειρη, έχει παίκτες με πολλές παραστάσεις από την Ευρωλίγκα. Θέλω να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού", ανέφερε ο Ιβκοβιτς, ο οποίος πρόσθεσε στη συνέχεια:

"Εχουν κερδίσει ήδη δύο ματς στην έδρα τους και σε αυτό το τρίτο γι' αυτούς, ελπίζω να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα. Να παίξουμε καλή άμυνα, δυνατά, πιεστικά, να μην τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό στο τρίποντο.

Να τρέξουμε όσο μπορούμε και να βρούμε ρυθμό. Εμείς έχουμε δώσει πολλά και συνεχόμενα εκτός έδρας ματς. Πολλές προπονήσεις και... θεραπείες. Εχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών".

Παπανικολάου: Δεν πάμε για... βόλτα
Από την πλευρά των παικτών, ο Κώστας Παπανικολάου δήλωσε: "Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη. Δεν πάμε εκεί για βόλτα. Θέλουμε και τους τρεις τίτλους. Δεν άλλαξαν οι στόχοι επειδή άλλαξε το ρόστερ. Να συνεχίσουμε αυτή τη μεγάλη ιστορία του Ολυμπιακού. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο.

Ολες οι ομάδες είναι άξιες να βρίσκονται στην Ευρωλίγκα. Η Καντού έχει καλό ρόστερ, έχει έμπειρους παίκτες, οπότε θέλει προσοχή, να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα