Η προπόνηση, το πλάνο και ο Τσιρίλο

Η παρουσία του στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ δεν είναι δα και ασυνήθιστη αν συνυπολογίσει κανείς ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον το 70% των προπονήσεων του Δικεφάλου από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ βρέθηκε και σήμερα (27/04) στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και παρακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας, την ίδια ώρα όμως είναι και προβληματισμένος. Ο λόγος είναι προφανής και φυσικά σχετίζεται με το σχέδιο ανασυγκρότησης της διοίκησης ή καλύτερα, με το πλάνο διεύρυνσης του διοικητικού σχήματος.
Είναι επίσης γνωστό ότι ο «Ζαγόρ» είχε κατά νου την επιστροφή δύο προσώπων, εκτιμώντας ότι με την συνεισφορά τους θα μπορούσαν να συμβάλλουν σε όλα τα επίπεδα.

Ωστόσο, αμφότεροι αρνήθηκαν και πρόκειται για τους Ζήση Βρύζα, Γιάννη Παπαδόπουλου οι οποίοι δεν θέλησαν να επιστρέψουν στις θέσεις που είχαν, στην αφετηρία της νέας προσπάθειας. Το συγκεκριμένο γεγονός προφανώς και χάλασε τα σχέδια του Ζαγοράκη, από την άλλη πλευρά τον αναγκάζει να βρει σύντομα πρόσωπα που θα έχουν τα προσόντα ώστε να τον πλαισιώσουν στην διοίκηση.

Και στις εποχές που διανύουμε όπου τα πάντα κινούνται γύρω από την οικονομική κρίση στη χώρα, οι περισσότεροι που έχουν σχέση με το αντικείμενο δεν «ρισκάρουν» να αφιερώσουν αρκετές ημέρες της ημέρας τους σε ζητήματα που δεν έχουν σχέση με το επαγγελματικό. Εντούτοις, στο μυαλό του Ζαγοράκη υπάρχει ένα πλάνο, υπάρχουν επίσης και κάποια πρόσωπα με τους οποίους θα προχωρήσει σε επαφές.

Το βέβαιο είναι ότι έγινε επαφή με τον Μπρούνο Τσιρίλο, αλλά για διαφορετικό (ασφαλώς.) λόγο. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στα πλάνα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και ο ατζέντης του αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ούτως ώστε να εξεταστεί η προοπτική ανανέωσης του συμβολαίου του.

Δεδομένης όμως της απόφασης του Δικεφάλου να προχωρήσει σε μειώσεις αποδοχών όλων των παικτών, πληροφορίες θέλουν την ΠΑΕ να προτίθεται να δώσει έως και το ποσό των 200.000-220.000 ευρώ για συνεργασία ενός έτους. Και μένει να φανεί η απάντηση του Ιταλού που έχει εκφράσει την επιθυμία παραμονής στον ΠΑΟΚ.
Keywords
Τυχαία Θέματα