Η... ισπανογαλλική βεβαιότητα για Κόκε, Φατί

14:07 9/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Οι Ισπανοί θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του Σέρχιο Κόκε στον Αρη. Οι δε Γάλλοι επιμένουν ότι άμεσα θα γίνει συζήτηση των ανθρώπων του Αρη με τον Ρικάρντο Φατί με απώτερο σκοπό τη λύση του συμβολαίου του. Στην Αλκμήνης δεν λένε το παραμικρό για τον Κόκε και φυσικά δεν επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που θέλουν τον Ισπανό να είναι (από χθες το βράδυ) στη Θεσσαλονίκη.

Με σημερινό (09/01) δημοσίευμά της η Marca

υποστηρίζει ότι είναι τυπικό το θέμα επιστροφής του Κόκε στον Αρη. Στον Αρη υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα περίπλοκο θέμα το οποίο βρίσκεται σε εκκρεμότητα και πως σύντομα θα υπάρξει ουσιαστική κατάληξη. Το βέβαιο είναι ότι οι Β«κίτρινοιΒ» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον έμπειρο επιθετικό ούτως ώστε να συμβιβαστεί με τα τωρινή οικονομικά δεδομένα της εταιρίας, καθώς αυτά έχουν διαφοροποιηθεί από τη περίοδο κατά την οποία ο Κόκε φορούσε τη φανέλα της ομάδας.

Στο μεταξύ, προκαλεί εντύπωση η βεβαιότητα των Γάλλων σχετικά με το μέλλον του Ρικάρντο Φατί. Καιρό τώρα, η ιστοσελίδα Sport24.com σημειώνει ότι ο Φατί βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Ligue 1 και πως αρκετές εξ' αυτών θέλουν να τον αποκτήσουν από τον Αρη.

Σήμερα (09/01) η συγκεκριμένη ιστοσελίδα τονίζει ότι Β«άμεσα ο Φατί θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Αρη για να λύσει το συμβόλαιό του και μετά θα έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος με τις ομάδες της Ligue 1 που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρονΒ». Δεδομένου βέβαια του ότι ο Φατί είναι βασικότατο στέλεχος της ομάδας, προφανώς και ο Αρης δεν έχει σκοπό να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας μαζί του, γι' αυτό και προκαλεί απορίες το γαλλικό δημοσίευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα