Η Motorola Mobility φέρνει χρώμα, διασκέδαση και λειτουργικότητα στην αγορά των smartphones με το Motorola FIRE

Με πληκτρολόγιο QWERTY και οθόνη αφής 2.8 ίντσες, το οικονομικό αυτό smartphone της Motorola προσφέρει τη διασκέδαση των social media σε ένα πιο προσωπικό πακέτο.

Δεν θα συμβιβαστείς ποτέ με το νέο, οικονομικό Android™ smartphone από τη Motorola Mobility. Το μοδάτο smartphone Motorola FIRE™ διαθέτει ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY

με οθόνη αφής και τις απίστευτες επιλογές για εξατομίκευση που οι χρήστες περιμένουν από τη διασκεδαστική και πολύπλευρη πλατφόρμα Android. Το Motorola FIRE θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα το Νοέμβριο.

Το Motorola FIRE έχει ένα σύγχρονο και κομψό σχέδιο και εκλεπτυσμένο φινίρισμα. Το πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY και η οθόνη αφής 2,8 ίντσες παρέχουν τον τέλειο συνδυασμό από εργαλεία για emails, γραπτά μηνύματα και για πλοήγηση στο διαδίκτυο. Οι χρήστες παραμένουν συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένεια τους μέσα από τις πιο σημαντικές εφαρμογές social media.

To Motorola FIRE διαθέτει επίσης μπαταρία με μακρά διάρκεια ζωής, επιτρέποντας στους χρήστες να μιλούν, να είναι στο διαδίκτυο, να παίζουν παιχνίδια και να βλέπουν βίντεο όλη την ημέρα. Το Motorola FIRE παρέχει επίσης το περιβάλλον Moto Switch, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αλλάζουν σε ένα πιο φιλικό mode όταν τελειώνουν από τη δουλειά τους και πηγαίνουν προς το σπίτι τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα